6855
LEGO introduceert collectie houten woonaccessoires
Gepubliceerd: 14-12-2021

Back to the ‘wood’ old days! Lego, wie heeft er niet mee gespeeld als kind? Als je goede herinneringen hebt aan die tijd, zul je de nieuwe houten woonaccessoires van Lego zeker een mooi plekje willen geven in je huis. Het Deense designmerk Room Copenhagen brengt namelijk samen met LEGO een mooie collectie op de markt.

lego-accessoires-020.jpg

Opbergladesfotolijstjeswandplankenmuurhangers en zelfs een houten LEGO-figuur zijn onderdeel van de collectie, die gemaakt is van FSC gecertificeerd eiken. Je kunt kiezen tussen gezeept hout of donker gebeitst hout. Geschikt voor ieder interieur!

WIN-VLOERKLEED.png

lego-accessoires-030.jpg

Een mooi detail is dat LEGO in 1932 begonnen is met de productie van de welbekende blokjes en, je raadt het misschien al, deze waren gemaakt van hout! Bijzonder dat er nu, bijna 90 jaar later weer een houten collectie uitkomt, die bovendien op schaal ontworpen is naar de originele steentjes, dus de verschillende items zijn ook nog stapelbaar!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide