824
Fantasievol kinderbehang

Het leukste behang voor de kinderkamer komt van het nieuwe Tsjechische merk Lavmi. Ontwerpster Babeta Ondrová bedenkt fantasievolle illustraties met een retro tintje, van snelle auto’s tot stoere beertjes en van zacht roze apen tot lieve schaapjes. Combineer het kleurrijke kinderbehang met een bijpassende hanglamp en je hebt een originele kinderkamer die tot de verbeelding spreekt! De sfeervolle lampen en het gave behang van Lavmi zijn online verkrijgbaar bij Klein & Fijn.

De ontwerpen van Lavmi
Met strakke ontwerpen in vrolijke kleuren prikkelt de collectie van Lavmi de fantasie van kinderen. Het frisse retrobehang en de sfeervolle lampen toveren iedere ruimte eenvoudig om in een mooie kinderkamer, hippe speelruimte of originele babykamer. De leuke dierenprints en stoere voertuigen zijn gaaf voor zowel jongens als meisjes. Kies voor een motief van de bruine beertjes met retro motief, ga voor behang met vliegtuigjes in sprekende kleuren voor een toekomstige piloot of laat je kind schaapjes tellen voordat hij/zij in slaapt valt met een sfeervolle hanglamp vol gekleurde schaapjes.

Originele kinderkamer
Lavmi kinderbehang behoort tot de nieuwste generatie wandbekleding, waarmee behangen kinderspel wordt: breng de lijm simpelweg aan op de muur, plak de stroken behang er tegenaan, en klaar! Geen geklieder meer met natte stroken die aan elkaar vast kunnen plakken of vingers met lijmresten. Zo wordt het behangen van een kinderkamer wel heel eenvoudig. Het kwalitatief zeer goede kinderbehang van Lavmi is gemaakt van non-woven materiaal met kindervriendelijke wateroplosbare inkten. Tip: maak de kinderkamer helemaal af met een bijpassende hanglamp, gemaakt van hetzelfde behang. De ideale match! Het behang kost € 47,95 per rol van 10 meter en de bijpassende lampen zijn € 69,00.

Over Klein & Fijn
Webwinkel Klein & Fijn is typisch zo’n online adresje om te onthouden met de leukste, mooiste en liefste merken voor de kinderkamer, van stoere muurstickers tot warm beddengoed en van bijzonder behang tot lieve figuurlampen. Met ruim 13.000 verzonden orders heeft Klein & Fijn inmiddels vele kinderkamers opgevrolijkt. Ook een bijzonder leuke shop voor originele kraamcadeaus! Bij een bestelling vanaf € 75,00 is verzending binnen Nederland en België gratis.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw woonfavorieten bij onze partners