704
Paparajote en Love Mae

Prachtige kussens, kleurrijke biologische eetsets voor kinderen en muurstickers die ook in de woonkamer niet zouden misstaan. Kinderkamer in Stijl breidt het assortiment uit met de hippe en nieuwe accessoires van de merken Paparajote en Love Mae.

 

De muurstickers en kussens geven elke kinderkamer een unieke, originele uitstraling. Ideaal voor wie eens wat anders wil zonder meteen met blikken verf aan de slag te gaan. Met mooie accessoires creëer je in een handomdraai de juiste sfeer.

Kussens Paparajote
Als eerste in Nederland heeft Kinderkamer in Stijl de prachtige producten van het Spaanse merk Paparajote in de collectie. Grappige en originele kussens in de vorm van een wolk, maan of hart. Verkrijgbaar in diverse kleuren die perfect passen bij een hippe kinderkamer. Leuk als accessoire op het bed of in een stoel, maar ook heel geschikt om mee te spelen of lekker mee te knuffelen.

Muurstickers Love Mae
Fleur de kinderkamer op met de nieuwe muurstickers van Love Mae. De collectie van dit Australische merk is wederom geweldig! De nieuwe muurstickers met meloenen, cactussen, wolkjes of pijlen geven elk kinderkamer in een handomdraai een compleet nieuwe look. Of wat dacht je van een levensgrote kop van een tijger op je kamer? Geweldig voor echte stoere jongens en meiden!

Bamboe servies Love Mae
Naast muurstickers verkoopt Kinderkamer in Stijl ook nieuwe kinderserviesjes van Love Mae. Deze bamboe eetsets zorgen ervoor dat het eten voortaan een echt feestje wordt. Dat kan ook bijna niet anders met zulke leuke nieuwe ontwerpen! De prints zijn zo leuk dat de bordjes voortaan snel leeg zullen zijn, zodat het schattige tafereeltje weer tevoorschijn komt. Nieuw in de collectie zijn onder andere een roze variant met elfjes, een blauwe servies met dinosaurussen, een set met indianenprint en een oranje safari uitvoering met wilde dieren. De sets bestaan uit borden, bekers en schaaltjes. Het servies is vrij van gifstoffen (BPA vrij), biologisch afbreekbaar en kan in de vaatwasser op een lage temperatuur. Niet geschikt voor in de oven of magnetron. Deze sets zijn ook geschikt om te geven als kraamcadeau, maar worden ook gretig uitgepakt door kinderen als ze in de zak van Sinterklaas worden aangetroffen! Over Kinderkamer in Stijl
Bij Kinderkamer in Stijl kun je perfect slagen voor bijzondere en betaalbare producten op het gebied van wonen en leven met kinderen. Het assortiment bestaat onder andere uit kindermeubels, wiegjes, beddengoed, woontextiel en complete kinderkamers. Alles uit de nieuwste collecties van bekende merken als als Timzowood, Kidsdepot, Belle & Boo, Naco-Trade, maar ook het huismerk Camilla Collection: een productlijn van kindermeubels van hoogkwalitatief hout, gemaakt in een ambachtelijke meubelmakerij. Bekijk het complete assortiment op www.kinderkamerinstijl.nl.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw woonfavorieten bij onze partners