1695
Kinderkamer inrichten - trends 2016

Je eerste eigen plek, om je fantasie de vrije loop te laten, naar hartenlust te spelen en veilig in slaap te vallen, maar ook om te leren en te dromen over later. De kinderkamer is zo ongeveer de meest multifunctionele kamer in huis. Waar een wieg plaatsmaakt voor een tienerbed en knuffels voor schoolboeken en vrienden. Terwijl je kind opgroeit, verandert de kamer mee, maar als je de basis goed plant, kan die een hele jeugd mee.

Kinderkamer trends 2016

Meegroei muur

Als kind is je kamer de uitlaatklep voor je hobby’s en interesses. De bijzondere Stylepads wandpanelen van Dock Four geven de mogelijkheid om de muur te veranderen in een uithangbord van jouw kinds persoonlijkheid. Het flexibele systeem bestaat uit een frame waar allerlei customised panelen aan bevestigd worden. Er zijn vierkante pads in allerlei materialen, van stoere jeans en hout tot zacht velours en vilt, maar ook een magnetisch krijtbord en functionele elementen met opbergvakken, hangende boekenplankjes en een klok. Je kunt eigen foto’s insturen om op een pad te printen en de spiegel heeft een liniaal zodat de groei gemakkelijk bijgehouden kan worden. Van prikbord voor de geboortekaartjes tot concert tickets van popidolen: de Stylepads groeien mee met de belevingswereld van je kind.

Kinderkamer trends 2016

In de maneschijn, in de maneschijn

Kinderen zijn dol op kleur! Aan raamdecoratie in de kinderkamer mag je dus best een kleurtje geven. In de collecties van bece® vind je verduisterende rol- en dupligordijnen in uiteenlopende tinten, van rustige pastels tot hippe vergrijsde tinten en opvallende prints. Door de verduisterende en licht weerkaatsende kwaliteiten blijft het lekker koel en langer donker, en met langer slapende kinderen is iedereen in huis blij! Bovendien voldoet alle raamdecoratie aan de laatste regels op het gebied van kindveiligheid.

Kinderkamer trends 2016

Rolgordijnen van bece®

Houd jouw kleintje van dieren? Dat maakt een hip dierenthema extra leuk voor de kinderkamer: stoere bulldogs voor jongens of flamingo’s in pasteltinten voor meisjes. Er zit een klein grapje in de onderlat: daarop zijn roze garnaaltjes afgebeeld. Wist je dat flamingo’s wit zijn als ze geboren worden en dat ze door het eten van garnalen en kreeftjes roze worden?

Kinderkamer trends 2016

Voor kinderen van alle leeftijden: vinylvloeren van Novilon

Kidsproof vloer

Skippybal, blokkendoos, skateboard, of kinderfiets… Spelen moet in huis geen probleem zijn en dus moet het interieur tegen een stootje kunnen. De vinylvloeren van Novilon zijn gemaakt voor een relaxt familiehuis. Ze zijn voorzien van ldf, wat ervoor zorgt dat indrukken als vanzelf weer omhoog veren. De vloeren zijn vlekbestendig en geluiddempend, wat handig is bij zowel jonge spelende kinderen als muziek liefhebbende tieners. Daar kun je met een gerust hart een bende kinderen, van alle leeftijden, op los laten!

Kinderkamer trends 2016  

College collectie van ESTAhome

Voor de sportieve kids

Met bijzondere behangmotieven is het gemakkelijk te laten zien: you’re in it to win it! De nieuwe collectie van ESTAhome is een tikkeltje vintage en beïnvloedt door Amerikaanse sportemblemen en typografie, old school ruitpatronen en houten sportvloeren. Bovendien zijn er illustraties van paarden, voetballers en een basketbalveld. De patronen zijn voor alle kids die liever rondrennen dan stil op hun kamer zitten, terwijl het kleurenpalet van de College collectie naast trendy tegelijkertijd ook rustig is in donkerblauw, warm grijs en vintage. Zoals ze in het Engels zeggen is het aanbrengen van dit behang child’s play: je hoeft het niet in te lijmen maar smeert simpelweg de muur in met lijm en brengt het behang aan.

Bron: Perscentrum Wonen

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners