1880
kinderkamer
Gepubliceerd: 01-01-2012 Laatste update: 27-04-2017

Camilla Collection is ontstaan vanuit de behoefte om sfeer en authenticiteit terug te brengen in de kinderkamer. Franse elegantie en de beste kwaliteit. Daar draait het om bij dit nieuwe merk kinderkamermeubilair. Camilla Jacobs, oprichtster en eigenaresse, is om die reden gestart met het ontwerp van kinderbed Zwaan. Het eerste ontwerp van Camilla Collection is een feit. Het bedje is vanaf heden te koop via www.camillacollection en kost € 875,-

Camilla Collection is een nieuw merk opgericht door Camilla Jacobs. Het merk richt zich op de inrichting van kinderkamers waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, stijl en eenvoud. Camilla Jacobs, tevens het brein achter Kinderkamerinstijl.nl, kreeg vanuit haar werk regelmatig de vraag naar kwalitatief hoogwaardige kindermeubeltjes met een authentieke Franse touch. Zo is Camilla Collection ontstaan. Het eerste ontwerp van Camilla Collection, een meisjesbed, is vanaf heden verkrijgbaar via www.kinderkamerinstijl.nl en kost € 875,-

Collectie
Het merk Camilla Collection is nog jong en heeft onlangs haar eerste ontwerp op de markt gebracht: kinderbed Zwaan. Een combinatie van elegantie en kwaliteit. De Franse authentieke en luxe sfeer met hedendaagse comforteisen. Qua uitstraling oogt het klassiek en elegant. Maar tegelijkertijd is het een tijdloos ontwerp. Meisjesbed Zwaan is in een meubelmakerij met de hand vervaardigd van massief hout. Door het materiaalgebruik en de vakkennis van de makers is dit kinderbed van zeer goede kwaliteit. Alle onderdelen, elk detail, is onder ogen gekomen van ambachtslieden, wat ervoor zorgt dat Camilla Collection enkel voor kwalitatief hoogwaardige producten staat. Kinderbed Zwaan is geschikt voor elk meisje dat het ledikant ontgroeid is. Maar ook tienermeiden kunnen verliefd worden op dit romantische bed.

Wordt verwacht
Met kinderbed Zwaan is de eerste stap gezet naar een nieuwe richting op het gebied van de inrichting van kinderkamers. Terug naar de basis: comfort en kwaliteit. De lijn zal dit voorjaar uitgebreid worden met een nachtkastje en linnenkast. Ook voor de jongens wordt een compleet nieuwe lijn verwacht.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide