614
Bibelotte kinderkamer Cross

Kinderkamermerk Bibelotte presenteert een nieuwe, frisse collectie: Cross. Met deze lijn wordt de koers van Bibelotte meteen zichtbaar: niet alleen maar stijlvolle decoratie, maar op verzoek levert Bibelotte ook een compleet kinderkameradvies in de vorm van een styleguide.

 

Kinderkamercollectie
De collectie Cross van Bibelotte bestaat uit tal van artikelen om de baby- en kinderkamer mee te verrijken, denk aan: beddengoed, behang, kussens en muurstickers. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit poplin katoen en voorzien van de exclusieve Bibelotte-print in zachte kleuren. De producten zijn zowel leuk voor jongens als meisjes en kunnen onderling goed gecombineerd worden.

Styleguide
Bibelotte is meer dan alleen een kinderkamermerk: ouders kunnen er ook terecht voor advies. Op basis van een aantal foto’s van de in te richten ruimte, wordt een persoonlijke styleguide gemaakt. Deze bestaat uit verschillende kinderaccessoires en bijpassende kleursuggesties. Hier kan men vervolgens zelf mee aan de slag. Ideaal voor ouders die inspiratie zoeken of het lastig vinden om de juiste sfeer in een kinderkamer te brengen. Bibelotte
Fris, puur, lief en een tikkeltje eigenwijs. Dat is wat Bibelotte kenmerkt. Het merk is in 2006 opgericht door Jacoline van de Meent en staat voor de complete inrichting van de kinderkamer. De producten, van beddengoed tot lampenkappen en van schilderijen tot poppendekentjes, zijn te vinden in de webwinkel www.bibelottestore.nl en op kleine schaal bij dealers. Het merk heeft al verschillende lijnen uitgebracht, met elk een eigen kleurgebruik en thema, die onderling zeer goed te mixen en matchen zijn.

Kijk voor meer informatie op www.bibelotte.nl

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners