1510
Jong geleerd is oud gedaan; Wooncadeaus voor de kleintjes
Gepubliceerd: 11-02-2022

Sommige ruimtes is huis is het inrichten een beetje een moetje, denk aan de bijkeuken of een werkruimte. Daartegenover staan de ruimtes waarvan je er wel tien wilt inrichten. De baby- en kinderkamer valt bij ons in die laatste categorie. Er is zo ontzettend veel leuks te krijgen voor die kleintjes. Van een genderneutrale beige kamer naar een roze droomwalhalla. Je kan werkelijk alle kanten op.

Iedereen is uniek

Om de keuze voor een stijl te maken raden wij je aan om een aantal zaken als uitgangspunt te nemen; Houd het persoonlijk, dicht bij jezelf en praktisch. Grote kans is dat het kindje op jullie lijkt, door je eigen voorkeuren te laten spreken sluit dit ongetwijfeld aan bij je kleintje.

Daarnaast is het persoonlijk maken van een kinder- en babykamer ontzettend leuk, ook voor later. Hang veel foto’s op, investeer in leuke boekjes en vraag cadeautjes waar de naam van je kind op staat. Bij die laatste is bijvoorbeeld een kinderstoel een aanrader. Een cadeau wat vanaf dag één leuk in de kamer staat, en nog lang plezier van kunt hebben.

inspiratiebrochures1.png

Denk praktisch

Als woon- en interieurliefhebbers kijken wij vaak eerst naar het ‘mooie’ en dan pas naar het praktische aspect. Mocht je al kinderen hebben, dan begrijp je waarschijnlijk heel goed dat dit bij kinderen iets anders ligt. Daar gaat functionaliteit echt voor alles, zeker na een korte nacht wil je niet te veel gedoe.

Kies daarom voor een mooie, maar wel overzichtelijk kinderkamer. Niet te veel kleine prullaria, maar ga voor een paar grote en stevige objecten. Een mooie stoel voor borstvoeding is bijvoorbeeld zoiets waar wij lang plezier van hebben gehad.

Win de originaliteitsprijs

Ben je tante, oma of grote nicht geworden? Dan is er niks leukers dan het geven van een origineel kraamcadeau. Realiseer je dat mensen in het eerste stadium na de bevalling veel cadeau krijgen, en ook veel hetzelfde. Een praktisch cadeau zoals een fijne sprei of rompertje zijn dan ook altijd welkom. Ook de gepersonaliseerde opties doen het altijd goed.

Ook is het slim om een cadeau te geven wat geschikt is voor iets oudere kinderen. Vaak is het overdaad aan babyspullen groot, en valt het vervolgens stil. En even vooraf informeren wat hoog op het verlanglijstje staat? Daar is niks geks aan. Want binnen een suggestie is vaak nog veel mogelijk. Zoveel kinderen, zoveel keuze!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide