807
Ikea kinderkamertrends

Kinderen ontwikkelen zich door te spelen. Met de nieuwe producten van IKEA beleven ze de meest spannende avonturen. Alle producten zijn ontworpen om de fantasie van kinderen te prikkelen en hen te helpen nieuwe dingen in de wereld te ontdekken.Vrolijke draken en gekke vogels

Vrolijke draken en gekke vogels. De nieuwe textielcollectie voor kinderen maakt van iedere kamer een kleurrijke fantasiewereld. De vloerkleden, de dekens, het beddengoed en de gordijnen zijn geïnspireerd op Japan en Scandinavië. Zoals het DRAKDJUR beddengoed met driehoeken en vliegende krokodraken. Vanaf augustus verkrijgbaar.

Beste paard van stal

Prikkel de fantasie van kinderen met het LÖJLIG stokpaard. Dit beste paard van stal verovert samen met kleine prinsen en prinsessen de wereld en laat hen de meest spannende avonturen beleven. Vanaf augustus verkrijgbaar.

Sprookjesbos

Kabbelende beekjes, vriendelijke egels en ondeugende vossen. Met de VANDRING collectie wordt iedere kinderkamer een sprookjesbos. Kies bijvoorbeeld voor het VANDRING RÄV dekbed met groene heuvels en spelende vossen. Op het VANDRING SPÅR vloerkleed met bosmotief kunnen kinderen samen met de zachte pluchen bosdieren op ontdekkingstocht gaan.

Meegroeien

Kinderen groeien veel te snel. Met de ROKNÄS meetlat in stickervorm hou je hun groeispurten bij. De vrolijke kleuren en sprookjesachtige dieren spreken kinderen van iedere lengte aan. De meetlat is vanaf augustus verkrijgbaar.

Opblaasbare olifant

Met het SAGOSTEN opblaasbare kussen kunnen kinderen spelenderwijs hun motoriek en evenwicht ontwikkelen. Er zijn drie verschillende overtrekken verkrijgbaar zodat je het kussen in een handomdraai omtovert tot een circusster, olifant of lieveheersbeestje. De overtrekken hebben een kindvriendelijke ritssluiting.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners