Kinderkamers worden steeds mooier. Met de Bambi Chair en Sheep Chair van EO Denmark maak je van de kinderkamer een aantrekkelijk design paradijsje. De krukjes zien eruit als een hertje of schaap. Het zijn lage krukjes, perfect voor peuters en kleuters, maar ook als woonaccessoire doen ze het goed.

 

Sheep Chair van EO Denmark
De Sheep Chair en Bambi Chair zijn ontworpen door Takeshi Sawada en vormen een prachtige mengeling tussen Japans en Deens design. De pootjes van het de Sheep Chair zijn gemaakt van massief beukenhout en Europees eikenhout, behandeld met whitewash. De rugleuning van het krukje wordt gevormd door dehoorns van het schaap. Bambi Chair van EO Denmark
De Bambi Chair is net zo schattig als het bekende Disney hertje zelf. De pootjes zijn gemaakt van massief Europees eikenhout en Amerikaans walnoothout. Het gewei van Bambi is ook direct de ruggensteun voor je kleine ventje of meisje. Combineer de krukjes door er meerdere bij elkaar te zetten of laat één van hen het stralende middelpunt zijn. Je koopt ze online bij Ditverzinjeniet.nl.

Ook leuk om te lezen