3943
Een levendige kamer met een bijzonder kinderbed
Gepubliceerd: 28-03-2019 Laatste update: 29-03-2019

Een stoer, speels en mooi kinderbed maak je van steigerhout. Al jarenlang is steigerhout een veel gebruikt en populair houtsoort voor het maken van kinderbedden. Het hout is erg geschikt voor het maken van bijzondere bedden op maat. Zo heeft jouw kind een kinderbed die niemand anders heeft. Ga voor een een kasteel, een huisjesbed, een landroverbed of een tentbed en je kind is erg trots op zijn of haar bed, die maar al te graag aan vriendjes en vriendinnetjes zal worden getoond. Deze kinderbedden sluiten aan bij de eigen wereld van kinderen. De bijzondere kinderbedden maken van hun slaapkamer een levendige slaap- en speelplek. Met een bijzonder kinderbed wordt alles leuker: spelen, slapen en ook  huiswerk maken!

 

Kinderbed laten ontwerpen
Als je de kinderbedden van VanLonden.com ziet, voel je jezelf ook weer even helemaal kind. In de showroom in Oosterhout komen bezoekers uit België en Nederland de speciale kinderbedden van steigerhout bewonderen. Je kunt hier het brede assortiment bekijken en inspiratie opdoen. Ook is het mogelijk om om zelf een kinderbed op maat te laten maken. Vertel je idee en een specialist tekent het voor je uit. Laat ook weten welke kleur en afwerking je wilt en wij gaan voor je aan de slag.

inspiratiebrochures1.png

Een hoogwaardig kinderbed
Alle hoogslapers, halfhoogslapers en stapelbedden worden ambachtelijk gemaakt en afgewerkt. De constructie is stevig en stabiel, het hout is goed geschuurd en de verf of lak is fraai en egaal aangebracht. Hierdoor zijn de kinderbedden geschikt voor jarenlang slaap- en speelplezier. En hoewel het een handgemaakt product is, zijn de maten standaard. Aan alles is gedacht. Er zijn veel verschillende opties waar je uit kunt kiezen. Het is dus heel gemakkelijk om het kinderbed compleet te maken zodat het past bij zijn of haar leeftijd of wensen. De kinderbedden worden thuisbezorgd in Nederland en België. Ook bestaat de mogelijkheid om het bed in elkaar te laten zetten door een steigerhoutspecialist.

Specialisten in steigerhout
VanLonden.com maakt gebruik van oude steigerplanken die stuk voor stuk geschikt voor de bijzondere kinderbedden maar ook voor andere steigerhouten meubels. Denk aan steigerhouten tafels, bureaus, stoelen of tuinbanken Het talent van onze meubelmakers komt duidelijk naar voren in ieder handgemaakt meubel. Ook als het gaat om een ontwerp naar maatwerk kinderbed. Ieder steigerhouten meubel komt moeiteloos tot stand dankzij de professionele adviezen en levering van planken en toebehoren zoals verf, schroeven, meetlatten, zagen en beitels.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide