1293
Behang op maat

Love, Sam presenteert de nieuwe kinderkamercollectie Dream big little one. De collectie bestaat uit mooie dessins die elke kinderkamer een hippe uitstraling geven. Kies voor lief behang in poedertinten of juist voor stoer jungle behang. Style de kamer vervolgens af met de bijpassende muurstickers, kussens, posters en kaarten in hetzelfde thema. Met deze nieuwe productlijn kun je elke kinderkamer binnen een handomdraai voorzien van een compleet nieuwe look. Dream big little one van Love, Sam is met liefde ontworpen en past perfect bij de trends van nu.

Dream Big Little One is speciaal ontworpen voor vaders en moeders die bezig zijn met het decoreren van de baby- of kinderkamer. De prinsessentweeling Lisa en Lilly en hun broertje Levi spelen de hoofdrol in de diverse ontwerpen.

Van droom naar werkelijkheid
Van droom naar werkelijkheidOntwerpster Sam Loman vertelt: “Ik vond de manier waarop kinderen denken altijd zo mooi. Heel puur. Ze hebben een enorme fantasie en zijn in staat om die om te zetten naar realiteit. Dromen komen tot leven!” Door de jaren heen ontwikkelde ze meerdere stijlen, gebruikte verschillende materialen en combineerde dit alles in de collectie Dream big little one. Lisa en Lilly, een prinsessentweeling, spelen een grote rol in de collectie. Sam: “Het ontwerpen van behang is zo ontzettend leuk dat ik besloot om Lisa en Lilly een broertje te geven: Levi. Zo ontstond een jongenscollectie. Daarna kwamen er een paar jungledieren die schreeuwden om een eigen plekje.” Dat is de magie van de kinderfantasie en die van Sam als ontwerper.

Behang op maat
Behang op maatDe behangpatronen van Love, Sam worden geprint in patronen van 97,4 cm, waardoor de dessins groter zijn dan bij standaard behang van 53 cm. Hierdoor oogt het geheel rustig. Het behang wordt op maat gemaakt en is makkelijk te bestellen via de webstore. Het vliesbehang is van hoge kwaliteit en kan makkelijk met een natte doek worden afgenomen. Wel zo fijn voor de kinderkamer!

Maak het gezellig
Maak het gezelligMet de mooie muurstickers, knuffelbare kussens, leuke posters en kaarten maak je de kinderkamer helemaal af. De ontwerpen sluiten naadloos aan op de behangpatronen en zijn daardoor erg leuk te combineren. Een kale muur maak je in een handomdraai gezellig met een muursticker of poster die past bij de interesse van jouw kind: prinsessen, ballerina’s, dieren, vliegtuigen of het circus. Met een kussen in hetzelfde thema op het bed maak je van de kinderkamer echt een geheel.

 

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners