8230
Behang Roomblush Jungle
Gepubliceerd: 07-03-2018

Flora, Ours, Panthera & Jungle, zo heten de vier nieuwe behangen van het Belgische homelabel Roomblush. Daarmee dompel je je kinderkamer en interieur onder in gedempte junglevibes. De donkere kleurtinten en afgeronde dessins tonen een duidelijke stijlbreuk met het frisse, strak geometrische Roomblush van voorheen, maar gaan wel mee met de huidige Scandinavische interieurtrend. En dat is niet de enige verandering. Roomblush viert dit jaar zijn vijfde verjaardag en doet dat met een belangrijke switch naar ‘slow design’. Eline wil daarmee vooral haar creatieve vrijheid terugwinnen. Roomblush is vanaf nu enkel rechtstreeks te koop, via de webshop, de brandstore in Roeselare en pop-ups.

 

Dark Scandinavian jungle look

inspiratiebrochures1.png

Echte avonturiers zullen snel hun weg vinden doorheen de nieuwe behangcollectie van Roomblush. Designer Eline laat panters, beren en weelderige jungleplanten op je kinderkamer en interieur los in een kleurenpalet dat gaat van lichtgrijs, gedempt groen en donkerblauw tot roze en terracotta. Met Flora, Ours, Panthera en Jungle slaat Roomblush duidelijk een nieuwe weg in: weg van de frisse kleuren en strakke geometrische lijnen en mee met de huidige Scandinavische interieurtrend. Maar het DNA van Roomblush blijft en dat betekent ook nu weer een flinke portie no-nonsense vrolijkheid op je muur.

271461-RB196-JUNGLE-mood1-5ed6e6-original-1517844898.jpg

behang-roomblush-jungle-001.jpg

Het vliesbehang is verkrijgbaar op rol, telkens met 4 banen van 50 x 285 cm. Roomblush zet er de DIY-er mee aan het werk, die het mooiste resultaat bekomt wanneer het behang wordt gebruikt als accent in de kinderkamer. Te koop op www.roomblush.com (69 euro/rol – inclusief verzending in België en Nederland)

"De druk om me te buigen naar de commerciële wensen van de shops werd te groot. Nu kan ik werken met beperktere collecties die 100% mijn creatie zijn en heb ik bovendien de mogelijkheid om duurzamer en budgetvriendelijker te werken." (Eline Rousseau)

behang-roomblush-jungle-002.jpg

behang-roomblush-jungle-003.jpg

Roomblush viert 5 jaar met switch naar ‘slow design’

Vijf jaar geleden startte Eline Rousseau Roomblush op vanuit haar liefde voor interieur en vormgeving. Het merk groeide uit tot een volwaardig homelabel met behang, textiel en deco en werd verkocht via de klassieke verkoopkanalen. Vandaag gooit Roomblush het roer om. De collecties worden enkel nog via de webshop, de brandstore in Roeselare en pop-ups verkocht en daar heeft Eline een duidelijke reden voor: “De druk om me te buigen naar de commerciële wensen van de shops werd te groot en ik had geen voeling meer met mijn klanten. Roomblush is een erg persoonlijk verhaal en ik weet graag wie mijn ontwerpen koopt en wat het resultaat in huis is.” Op een heel intuïtieve manier omarmt Roomblush zo het ‘slowe’ in haar creatie- en productieproces. “Nu kan ik werken met beperktere collecties die 100% mijn creatie zijn en heb ik bovendien de mogelijkheid om duurzamer en budgetvriendelijker te werken. Het is de bedoeling dat de productie in de nabije toekomst volledig in Europa zal plaatsvinden en dat heeft een positieve invloed op de prijs", aldus Eline.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide