1351
Geef de slaapkamer een chique make-over
Gepubliceerd: 14-01-2022

Ben je uitgekeken op jouw huidige slaapkamer? Dan is het tijd voor een make-over! In dit artikel lees je hoe je de slaapkamer een chique uitstraling kunt geven met een paar simpele aanpassingen. Scrol snel verder en laat je inspireren door de tips en ideeën.

Nieuwe kleur op de muur

Met een andere kleur op de muur krijgt de slaapkamer meteen een totaal andere uitstraling. Ga eens voor iets anders dan wit of beige en pak juist uit met een donkere kleur. Donkerblauw, wijnrood en zelfs zwart zijn een paar stijlvolle opties. Vind je dit toch wat te uitdagend? Dan is een grijstint ook al een chique verandering. Je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan met een verfkwast en roller, maar voor het aller mooiste resultaat (en het gemak) is het beter om een professionele schilder in te schakelen. Denk niet alleen aan het schilderwerk van de muren, maar ook aan het plafond, de plinten en deuren. Wellicht kun je dan ook direct de woonkamer en hal een make-over geven met een nieuwe kleur. Benieuwd wat een schilder kost? Je vindt het op Tresna.nl.

inspiratiebrochures1.png

Luxe beddengoed

Voor een chique make-over hoef je niet direct een nieuw bed aan te schaffen. Het vervangen van het beddengoed is al voldoende voor een andere look. Ga voor luxe beddengoed van hoogwaardige kwaliteit en in een mooie kleur. Pas het aan op de stijl van jouw bed en het kleurenpalet van de slaapkamer. Het is belangrijk dat alles goed bij elkaar past. Leg gerust nog een extra dekentje of een paar sierkussens op bed om het nog chiquer te laten ogen.

Hoofdbord achter het bed

Je kunt het bed ook een chique upgrade geven met een (zelfgemaakt) hoofdbord. Dit zorgt voor een luxe hotelgevoel in je eigen huis. Het is bovendien een stuk fijner om tegen een zacht hoofdbord aan te zitten in plaats van tegen de harde muur. Bijvoorbeeld als je ’s avonds nog een boekje leest of ’s ochtends wordt verwend met een ontbijt op bed.

Vloerkleed in de slaapkamer

Een groot vloerkleed mag niet ontbreken in de slaapkamer. Het zal de ruimte nog sfeervoller maken. Zorg ervoor dat het kleed aan beide kanten van het bed uitsteekt, zodat je ’s ochtends direct op de zachte ondergrond kunt stappen.

Bankje aan het voeteneind van je bed

De laatste chique toevoeging is een bankje aan het voeteneind van het bed. Dit heeft een hele decoratieve functie, maar is ook nog eens handig bij het aankleden!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide