1608
De slaapkamer, de ruimte waar je de meeste uren doormaakt!
Gepubliceerd: 16-09-2021

De dag goed en fris beginnen en daarnaast lekker rustig in slaap kunnen vallen. De slaapkamer is doorgaans de ruimte waar voor de meeste mensen de dag begint en de dag eindigt. Toch zijn er een aantal items uit de slaapkamer waar je veel langer plezier van hebt dan dat je in de slaapkamer bent. Hier zijn verschillende en vooral begrijpelijk redenen voor.

De twijfel in de herfst- en wintermaanden

Je kijkt naar buiten en ziet in het licht van de lantaarnpaal de enorme regenvallen. Of het is juist droog maar dan zie je de ijzige kou. Het naar buiten gaan leek overdag een goed idee. Daarentegen met je nachtkleding in je badjas en de beentjes op de bank is toch een aangenamer idee. Je maakt de overweging en komt al snel tot de conclusie dat een avondje bankhangen de juiste keuze is. Hier hoef je je absoluut niet voor te schamen, deze keuze hebben we allemaal wel eens gemaakt!

Het drukke doordeweekse leven compenseren in het weekend

inspiratiebrochures1.png

We herkennen het allemaal... een enorm drukke week achter de rug en in het weekend de serene rust. Lekker in je ochtendjas aan het ontbijt en geen stress, geen werkdruk en even geen wekker. Voordat je het weet is de ochtend voorbij en heb je de hele ochtend in je badjas door de woonkamer gelopen.

Daarnaast komen de versoepelingen er weer aan en mogen we steeds meer in het land. Je kunt er over een tijdje dus ook voor kiezen om even goed het begin van het weekend te vieren. Je wordt wakker na een gezellige avond en misschien wel een drankje te veel op. Wat is er dan lekkerder dan in je pyjama en/of badjas even bij te komen op de bank? Je had het tenslotte verdiend na weer een week hard werken!

Rustig de avond afsluiten met de kindjes op bed

De meeste kinderen zijn er geen fan van om in het donker in bed te liggen. Een nachtlampje is daarom een must voor iedere ouder. Wat is er dan slimmer om dit te combineren met waar kinderen wel fan van zijn? En wel, dieren. Kinderen worden immers omringd door dieren naarmate ze groeien. Het begrip dieren is hierbij heel groot. Kinderen komen namelijk met zowel echte dieren als fictieve karakters in aanraking. Want welk kind heeft geen knuffel van een dier, een sprookje gelezen met dieren of op visite geweest bij mensen met een huisdier? Mocht je behoefte hebben aan een avondje rust, kies dan voor een nachtlampje in de vorm van een dier.

Bij Bedsupply vindt je een uitgebreid aanbod van slaapkamer accessoires om lekker ontspannend de dag uit te gaan, en daarnaast weer goed uitgerust aan de nieuwe dag te beginnen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide