1348
Wordt blij en energiek wakker met een verzwaringsdeken!

Met een verzwaringsdeken weet je zeker dat jij een frisse start van de dag maakt! Wil jij echt lekker slapen, stress verminderen, energiek wakker worden én tijdens je slaap gelukshormonen aanmaken? Dan is zo’n verzwaringsdeken precies wat je zoekt. Dit is een innovatie van de laatste tijd die er met kop en schouders bovenuit steekt. Zo slaap je nooit meer slecht en kun je wellicht zelfs wel stoppen met (die andere) slaapbevorderende middelen. Wij leggen je uit hoe het werkt en hoe je het kunt aanschaffen.

Maak het zwaar

Wij vinden een verzwaringsdeken tegenwoordig echt onmisbaar. Wij trokken eerst ook even de wenkbrauwen op, maar sinds we deze gebruiken zijn we verkocht. Een verzwaringsdeken zorgt ervoor dat je uitgerust, opgewekt én gelukkig wakker wordt. Hoe dit kan? Een verzwaringsdeken brengt eigenschappen met zich mee die allemaal onbewuste signalen in ons lichaam veroorzaken. Allemaal positieve signalen wel te verstaan. Het prikkelt je zenuwstelsel en maakt daardoor extra gelukshormonen aan zoals dopamine en serotine. Dit wordt weer omgezet in het slaaphormoon melatonine waardoor jij heerlijk slaapt. Een zwaarder deken geeft jou ook een gevoel van geborgenheid en warmte.  Je slaapt dieper, het doet de stress verminderen en je staat energiek op! 

Hoe zwaar is een verzwaringsdeken?

Een verzwaringsdeken hoeft niet vele kilo’s te wegen, zodat jij helemaal in je bed wordt gedrukt. Je moet tenslotte wel energiek kunnen opstaan, zonder dat je eerst een work-out moet doen door de kilo’s van je af te moeten duwen. Een verzwaringsdeken moet ongeveer 10% van je totale gewicht wegen. Mocht je samen met iemand slapen? Ga dan uit van het gemiddelde gewicht en kies voor het verzwaringsdeken wat hierbij past.

banner-woontrends-2024-mag.png

Wat kost een verzwaringsdeken?

Een tijd geleden was dit echt nog innovatief en nieuw idee, waardoor de prijs nog erg hoog was. Vandaag de dag is dat niet meer het geval. Verzwaringsdekens zijn er al in alle prijsklassen. Ook de formaten en de materialen waar verzwaringsdekens van zijn gemaakt worden steeds veelzijdiger. Voor ieder gespreid bedje dus een geschikte verzwaringsdeken.

Kortom, de ene noviteit in je huis is de andere niet. Met sommige kunnen we gemakkelijk zonder, en belemmeren deze misschien alleen maar. Andere daarentegen dragen echt iets bij aan je welzijn. Met een investering in een verzwaringsdeken doe je echt iets goed voor je lijf en welzijn. Verdiep je dan ook eens snel in de diverse verzwaringsdekens en voor je het weet heb jij ook een zware nacht, maar zonder dat je de volgende ochtend je bed níet uit kunt komen!

Lees ook:

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide