669
Woonvondst; het donzen dekbed op maat!
Gepubliceerd: 12-02-2023

Eerder hebben wij al eens stilgestaan bij het belang van een goed bed, maar vergeet het donzen dekbed ook niet! Een goede nachtrust krijgt steeds meer aandacht, want het is cruciaal voor een fit en fijn leven. Het juiste matras kan bijvoorbeeld serieuze rugklachten als een hernia voorkomen.

Maar wat nog een onderbelicht onderwerp is? Juist, het dekbed! En liever nog, het donzen dekbed. Het belang van het juiste donzen dekbed en waar je bij de aanschaf van een hiervan op moet letten? Dat lees je in dit blog.

Waarom een donzen dekbed?

Er zijn de afgelopen jaren heel veel materialen op de markt gekomen waarvan dekbedden zijn gemaakt, van polyester, katoen tot bamboe. Ieder dekbed belooft de lekkerste te zijn, totdat je er onder ligt te zweten. Het donzen dekbed daarentegen stelt nooit teleur. Het donzen dekbed is de meest traditionele optie en dat is niet voor niks. Doordat het donzen dekbed gemaakt is van een natuurproduct, heeft het ook de eigenschappen die nodig zijn in de natuur.

inspiratiebrochures1.png

Wat zijn de eigenschappen van een donzen dekbed?

Zo is een donzen dekbed ademend van zichzelf. Dit zorgt ervoor dat het donzen dekbed in de winter genoeg warmte biedt, maar in de zomer juist voldoende ventileert. Daarmee maakt het dat het donzen dekbed altijd geschikt is, al valt hierbinnen wel te variëren qua dikte. Een donzen dekbed staat wel bekend als iets prijziger dan de synthetische varianten. Maar wanneer we naar de prijzen van de donzen dekbedden van vandaag de dag kijken, valt dit echter wel mee. De levensduur van donzen dekbedden is namelijk zeer lang.

Een donzen dekbed op maat gemaakt?

Iedereen heeft zijn of haar eigen slaaprituelen. Een op maat gemaakt donzen dekbed is dan ook een logische keuze. Wij stuitten onlangs op een concept waarbij ze pas aan de slag gaan met jouw donzen dekbed wanneer de bestelling binnen is. Je kunt kiezen voor diverse diktes, zoals een zomer- of winter variant, maar ook kun je kiezen uit heel veel verschillende groottes. Hierdoor bevat het altijd genoeg, maar ook weer niet te veel dons. Ook heb je hiermee altijd een donzen dekbed wat met de hand is gemaakt, en je weet zeker dat het niet jaren in een ruimte opgeslagen heeft gelegen. 

Kortom, een donzen dekbed is een musthave voor fijne nachten. Customize het donzen dekbed naar jouw wensen en voorkeuren en je hebt het perfecte dekje gevonden. Er is echter wel één nadeel; met zo’n heerlijke donzen dekbed wordt opstaan op koude ochtenden nog nét iets lastiger. Slaap lekker!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide