2899
Vandyck lente - zomercollectie 2018

Met de nieuwe collectie bedlinnen brengt Vandyck het voorjaar naar de slaapkamer. De ontwerpers van Vandyck lieten zich inspireren door wilde bloemen, taksilhouetten, geometrische prints en zachte zomerpastels. Zij geven vier tips om het lentegevoel in de slaapkamer te introduceren en deze om te toveren tot een frisse en rustgevende ruimte.Natuur in de slaapkamer
Maak de slaapkamer lenteklaar door te kiezen voor lakens met een natuurlijke touch. Bedlinnen met prachtige prints van veldbloemen, wuivend gras en sierlijke vlinders in allerlei kleuren veranderen het bed in een wild bloemenveld.

Vandyck-SS-2018-2.jpg

Trendkleuren celadongroen en poederroze
De slaapkamerkleuren voor de lente en zomer van 2018 zijn de pastels celadongroen en poederroze. Deze kleuren - gecombineerd met blauw- en natureltinten - geven de slaapkamer een lichte, frisse uitstraling en zorgen voor rust.

Vandyck.jpg

Combineer Prints
Creëer een frisse look door meerdere prints te combineren. Kies voor verschillende geometrische vormen of ga voor een natuurthema. Door de zachte kleuren van de prints krijgt de slaapkamer een zomerse look, zonder schreeuwerig te worden.

Vandyck-SS-2018-3.jpg

Verschillende stoffen
Een mix van lakens en kussens in verschillende stoffen zorgt voor diepte, contrast en een luxe hotelgevoel. Ga voor een combinatie van natuurlijke materialen zoals heerlijk zacht katoensatijn, 100% linnen en fijngeweven percalkatoen. Voor de nachten dat het wat kouder is, kan een plaid voor net die extra warmte zorgen.

De collectie is vanaf begin februari verkrijgbaar bij Vandyck Stores, de betere linnenshops, beddenspeciaalzaken, de grotere warenhuizen en online.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners