Met de nieuwe collectie bedlinnen brengt Vandyck het voorjaar naar de slaapkamer. De ontwerpers van Vandyck lieten zich inspireren door wilde bloemen, taksilhouetten, geometrische prints en zachte zomerpastels. Zij geven vier tips om het lentegevoel in de slaapkamer te introduceren en deze om te toveren tot een frisse en rustgevende ruimte.Natuur in de slaapkamer
Maak de slaapkamer lenteklaar door te kiezen voor lakens met een natuurlijke touch. Bedlinnen met prachtige prints van veldbloemen, wuivend gras en sierlijke vlinders in allerlei kleuren veranderen het bed in een wild bloemenveld.

Vandyck-SS-2018-2.jpg

Trendkleuren celadongroen en poederroze
De slaapkamerkleuren voor de lente en zomer van 2018 zijn de pastels celadongroen en poederroze. Deze kleuren - gecombineerd met blauw- en natureltinten - geven de slaapkamer een lichte, frisse uitstraling en zorgen voor rust.

Vandyck.jpg

Combineer Prints
Creëer een frisse look door meerdere prints te combineren. Kies voor verschillende geometrische vormen of ga voor een natuurthema. Door de zachte kleuren van de prints krijgt de slaapkamer een zomerse look, zonder schreeuwerig te worden.

Vandyck-SS-2018-3.jpg

Verschillende stoffen
Een mix van lakens en kussens in verschillende stoffen zorgt voor diepte, contrast en een luxe hotelgevoel. Ga voor een combinatie van natuurlijke materialen zoals heerlijk zacht katoensatijn, 100% linnen en fijngeweven percalkatoen. Voor de nachten dat het wat kouder is, kan een plaid voor net die extra warmte zorgen.

De collectie is vanaf begin februari verkrijgbaar bij Vandyck Stores, de betere linnenshops, beddenspeciaalzaken, de grotere warenhuizen en online.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Xooon interieurs
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Superkeukens
Keukenvision
Mijn Bad
Kalfire houthaarden
Kalfire gashaarden
Dik Geurts
Dru gashaarden
Nibo Stone
Design trapleuning
Vivara leven in de tuin

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Wij gaan netjes met uw gegevens om. Dit kunt nalezen in onze privacy verklaring. Door op aanvragen te klikken gaat u akkoord dat wij uw gegevens verwerken om uw aanvraag af te kunnen handelen. Hierna worden uw gegevens door ons weer verwijderd.

 

 

Ook leuk om te lezen