1257
Vandyck herfst/winter bad- en bedcollectie 2021
Gepubliceerd: 09-08-2021

De Vandyck herfst/winter bed- badcollectie 2021 hult slaapkamers in warme tinten en rijke dessins met elegante botanische thema's en grafische fijngetekende pentekeningen. Het kleurenpalet van de collectie bestaat uit diepe tinten als chocola, aarde-groen, toffee, hazel en nachtblauw.

In de badcollectie is gebruik gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen en energie- en waterbesparende productiemethoden. Deze nieuwe materialen en technieken zijn onderdeel van een brede verduurzamingsslag binnen het Nederlandse Vandyck, dat bekendstaat om zijn luxe, kwalitatieve bed- en badtextiel.

De Vandyck herfst/winter bed- en badcollectie doet verlangen naar koude dagen waarop je je terug kunt trekken in de warmte en comfort van je eigen huis. De collectie bestaat uit verschillende stoffen als linnen, zijdezachte katoenen, satijn en wafelkwaliteit. Naast bad- en beddengoed biedt de collectie bijpassende accessoires zoals bedspreien, plaids en kussenslopen. De luxe Pure lijn in de collectie heeft naast bedrukte satijnen, gewassen linnen uni's met een zachte kreuk. De Premium HOME lijn is gemaakt van zacht glanzend satijn 300 Count en uni's in de collectie zijn afgewerkt met pipings van nieuwe kwaliteiten zoals katoen-tencel. Alle items uit de herfst/winter bed- badcollectie zijn gemaakt om onderling met elkaar te combineren. De winterse Vandyck-collectie brengt comfort, fijne stofkwaliteiten en elegant design samen en brengt een gevoel van luxe en weldaad in huis.

inspiratiebrochures1.png

Boho_Midnight_stone_en_offwhite_kopiëren.jpg

Verduurzaming

Vandyck stelt hoge eisen aan de gebruikte grondstoffen en materialen in elke bedden- en badgoedcollectie. Ook kijkt het merk kritisch naar de manier waarop de producten worden vervaardigd. Het internationaal opererende familiebedrijf ontwikkelt zo op verantwoorde wijze haar collecties en draagt zo waar mogelijk bij aan de zorg voor mens, dier en milieu. Niet voor niets ondertekende Vandyck drie jaar geleden al het toonaangevende Convenant Duurzame Kleding en Textiel, dat zich tot doel heeft gesteld misstanden als uitbuiting, dierenleed of milieuschade tegen te gaan.

Symphony_in_earth_green_kopiëren.jpg

De herfst/winter bed- badcollectie 2021 van Vandyck is vanaf september 2021 online verkrijgbaar

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide