2343
Beddinghouse bedtextiel voorjaar 2018

Door inspirerende verhalen van alledag en de nieuwe mode- en woontrends ontstaan de veelzijdige collecties van Beddinghouse. De collecties zijn authentiek en zijn herkenbaar. De voorjaars/zomercollectie 2018 van Beddinghouse is opgedeeld in negen story’s. Deze story’s bevatten diverse dekbedovertrekken die perfect met elkaar harmoniëren en passen bij een bepaalde stijl en trend.

 

beddinghouse-slaapkamer-bedtextiel-voorjaar-2018-7.jpg

Summer Lake
Deze story is geïnspireerd op een mooie zomermorgen aan zee. De droomachtige blauwtinten van hemel- en nachtblauw brengen ultieme rust en ontspanning in de slaapkamer, zoals je die normaal alleen ervaart in de vroege ochtend aan de kust.

Flower Boutique
Bloemen zijn momenteel een echte musthave voor ieder interieur. Met de combinatie van heldere kleuren en verschillende florale motieven waan je je in een exclusieve bloemenzaak.

beddinghouse-slaapkamer-bedtextiel-voorjaar-2018-8.jpg

Floral Ceremony
Bloemen staan voor romantiek. In combinatie met wit en pastel komen ze bijzonder goed tot hun recht. Het klassieke bloemendecor leidt je naar een magische ceremonie in een bloeiende tuin.

Cocktail Friday
Vrolijke kleuren die herinneren aan een cocktailparty. Moderne geometrische vormen, gecombineerd met veel kleur, maken van iedere slaapkamer een zomers feel good-oord.

beddinghouse-slaapkamer-bedtextiel-voorjaar-2018-2.jpg

Californian Sunset
Deze story neemt je mee naar een zomerse zonsondergang in Californië. De zon zakt na een lange hete dag zachtjes in de zee en laat de hemel in ontelbare pasteltinten stralen.

Green Escape
Plantengroen is een interieurtrend waar we niet om heen kunnen. De combinatie van donker en licht groen en verschillende accentkleuren verandert de slaapkamer in een oase van rust. Organische vormen staan in het middelpunt van deze story. Men beleeft een innerlijke retraite in een tropisch rijk.

beddinghouse-slaapkamer-bedtextiel-voorjaar-2018-6.jpg

Gold Dusk
Goudtinten behoren anno 2018 tot de meest geliefde accentkleuren in de mode-scene. Speciaal voor dit voorjaar werden goud en oker met veel wit gecombineerd, wat voor een voorjaarsachtige stemming zorgt in de slaapkamer.

beddinghouse-slaapkamer-bedtextiel-voorjaar-2018-5.jpg

Work & Play
Bij deze story draait alles om contrasten. Daarbij worden contrastrijke kleurcombinaties zoals zwart/wit en contrasterende dessins toegepast. De handgetekende patronen en grafische belettering zijn kenmerkend voor deze moderne story.

beddinghouse-slaapkamer-bedtextiel-voorjaar-2018-3.jpg

Toffee to Coffee
Cappuccino, Espresso, Latte, Americano; ieder type koffie heeft zijn eigen kleur. Deze koffie-achtige tinten gecombineerd met caramel en nude geven deze verfijnde dekbedovertrekken een warme uitstraling

Tweemaal per jaar introduceert Beddinghouse een nieuwe bedtextielcollectie. De nieuwe voorjaars- en zomercollectie 2018 is vanaf eind februari 2018 verkrijgbaar.

beddinghouse-slaapkamer-bedtextiel-voorjaar-2018-4.jpg

beddinghouse-slaapkamer-bedtextiel-voorjaar-2018-01.jpg

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners