2093
Auping lentekriebels
Gepubliceerd: 25-04-2013

Lentekriebels met de frisse voorjaarscollectie van Auping. Bekijk hier meer beelden van deze collectie

Nieuwe dessins bedtextiel brengen frisheid en kleur in de slaapkamer
Geïnspireerd op de nieuwste modetrends, staat de voorjaarscollectie bedtextiel in het teken van grafische patronen met hout- en structuurprints, een zacht kleurverloop in pasteltinten en kleurrijke dessins in strepen en blokken. De collectie bevat ware must haves die de slaapkamer helemaal klaarmaken voor het nieuwe seizoen.

De nieuwe voorjaarscollectie van beddenfabrikant Auping is fris en kleurrijk. De collectie is door het gebruik van natuurlijke materialen zoals katoen, wol en katoensatijn uitermate geschikt voor de warme lenteavonden. De kleurrijke dessins gecombineerd met moderne prints en subtiele patronen in zachte kleurschakeringen maken elk bed de blikvanger van de slaapkamer.

Intense kleurexplosie
Dessin Prism is een ware eyecatcher in de slaapkamer. Het dekbedovertrek is een speels en kleurrijk dessin dat doet denken aan het breken van licht door een prisma. Door de moderne digitale druktechniek bestaat dit dessin uit een grote verscheidenheid aan mooie volle kleuren. Dit maakt dat dessin Prism ook makkelijk te combineren is met elke gewenste kleur. De kwalitatief hoogwaardige druktechniek geeft het overtrek een verfijnder eindresultaat. Het overtrek is lenteproof en voelt heerlijk zacht en glad aan door het hoogwaardige katoensatijn.

Dye-trend Dessin Gradient past helemaal in de dye-trend van dit moment. Naast kleding en kapsels wordt nu ook het bedtextiel aan deze trend onderworpen. Gradient is een yarn dyed overtrek met een subtiel kleurverloop in zachte kleurschakeringen. Doordat de garen voor het weven zijn ingeverfd (yarn dyed) is het dessin zeer kleurvast. Tegelijk veranderen ook de patronen en het reliefrijke weefsel van het overtrek mee. Dessin Gradient is verkrijgbaar in de zachte pasteltinten soft pink en bronze en is een must have voor dit seizoen.

Fabelachtig dekbedovertrek Door zijn moderne colour blocking patchworkprint is dessin Fable een opvallend dekbedovertrek. De bonte kleurstellingen en verborgen borduursels maken het overtrek eigentijds, onderscheidend en fabelachtig. Het detail zit hem in de geborduurde libelle en het haasje op het dessin dat doet denken aan de mooiste fabels. Dit heerlijke dekbedovertrek is met zijn zachte en glanzende katoensatijn geschikt voor de warme lenteavonden. Dessin Fable is verkrijgbaar in de kleuren aquablue en red.

Typisch Auping; Spiraalbodem motief Wie het slaapvertrek liever iets rustiger houdt, kiest voor dessin Mesh. Het subtiele motief en zijn hoogwaardige materialen zijn tijdloos. Het fijn geweven spiraalbodem motief van dessin Mesh geeft iedere slaapkamer een luxueuze uitstraling. Het elegante dekbedovertrek is verkrijgbaar in de kleuren white en anthracite.

Natuurlijk slapen De houtprint van dessin Wood maakt van de slaapkamer een tropische lodge. De rijke kleurstelling gecombineerd met de zichtbare houtnerf geven dit overtrek een natuurlijke uitstraling. Dessin Wood voelt heerlijk zacht aan door zijn glanzende katoensatijn. Het dekbedovertrek is verkrijgbaar in een donkere en lichte variant in de kleuren chocolate en powder.

Bic art
Dessin Scratch is met zijn schetsmatige lijnen en opvallende kleurstelling een modern design. Het dekbedovertrek is van glanzend katoensatijn om bij weg te dromen. Dessin Scratch is verkrijgbaar in de kleuren black en coral.

Dekbedovertrek met twee gezichten
Speciaal voor dit voorjaar heeft Auping dessin Frame in een nieuwe kleur gestoken. Dit dekbedovertrek heeft aan elke zijde een andere kleur waardoor de sfeer in de slaapkamer in een handomdraai verandert. De combinatie van natuurlijke tinten en contrasterende bies geeft dit dessin een luxueuze uitstraling. Overtrek Frame is verkrijgbaar in de kleur camel/brique/white. Extra bijzonder wordt het geheel met een tweede bijpassende kussensloop Frame trend, met een bies in de trendkleur coral.

Finishing touch
De zomerse bedsprei Pure geeft de slaapkamer een chique uitstraling. De sprei is gemaakt van hoogwaardig katoen en is omlijst met een rand van satijn. Deze sprei is de finishing touch voor iedere slaapkamer. Sprei Pure is verkrijgbaar in de kleur bluegrey en white.

Zomerse combi
Altijd al een liefhebber geweest van ouderwets slapen onder een laken en deken? Deken Authentic is gemaakt van hoogwaardig lamswol en biedt s nachts verkoeling maar ook extra warmte. De zomerdeken combineert perfect met het witte Crisp laken. Accessoires maken de slaapkamer helemaal af. Sierkussen Wind Flower brengt met de prachtige paardenbloemprint het voorjaar rechtstreeks de slaapkamer in. Deken Authentic is verkrijgbaar in green en taupe.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide