2368
Nieuw: de Kids collectie van Covers & Co

COVERS & CO presenteert haar nieuwe kids collectie! De vrolijke junior- en éénpersoonsdekbedovertrekken zijn - net als de rest van de collectie - gemaakt van zacht en knisperend biologisch katoen perkal. Goed voor het milieu én goed voor de kinderhuid. Ontdek de lieve, speelse prints met de al net zo speelse namen: Pretty Fly, Beary Much, Alpha-Bed en For Rest.

 

Let's go green!

Het beddengoed van COVERS & CO is gemaakt van 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Dit betekent dat het katoen is verbouwd zonder chemische bestrijdingsmiddelen én dat de productie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt. De dessins worden digitaal op de stof geprint. Digitale printers verbruiken minder water, energie en chemicaliën dan conventionele printers. Beter voor je huid, beter voor de werknemers én beter voor het milieu dus! 

Foto's bij interieur instagrammers thuis

Komen sommige kamers je bekend voor? Dat kan kloppen.. We hebben drie bekende Nederlandse interieur instagrammers gevraagd om onze nieuwe dekbedovertrekken thuis te fotograferen in de kinderkamers. En hun kinderen stonden maar wat graag model!

Giving back

We doneren 1% van de omzet van COVERS & CO aan projecten die ons nauw aan het hart liggen. In 2020 kiezen we o.a. voor Dar-Ul-Sukun, een lokaal project in Pakistan, dat een thuis biedt aan ouderen en gehandicapten die geen familie meer hebben of verstoten zijn door hun familie. De medewerkers zetten zich met veel zorg en liefde in om deze mensen een beter leven te geven en ze weer een plek in de maatschappij te geven, o.a. door therapie en activiteiten. 

Seasonless collectie

De collectie van COVERS & CO is seasonless. Dat betekent dat deze gedurende lange tijd blijft doorlopen en we zo nu en dan nieuwe items toevoegen, zoals de kids designs deze zomer. Dit vermindert de druk op de fabriekslocatie, voorkomt ‘waste’ en geeft ons de tijd om onze producten te perfectioneren: minder, beter, duurzamer.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners