3226
Nieuw: de Kids collectie van Covers & Co
Gepubliceerd: 09-07-2020 Laatste update: 14-07-2020

COVERS & CO presenteert haar nieuwe kids collectie! De vrolijke junior- en éénpersoonsdekbedovertrekken zijn - net als de rest van de collectie - gemaakt van zacht en knisperend biologisch katoen perkal. Goed voor het milieu én goed voor de kinderhuid. Ontdek de lieve, speelse prints met de al net zo speelse namen: Pretty Fly, Beary Much, Alpha-Bed en For Rest.

 

Let's go green!

inspiratiebrochures1.png

Het beddengoed van COVERS & CO is gemaakt van 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Dit betekent dat het katoen is verbouwd zonder chemische bestrijdingsmiddelen én dat de productie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt. De dessins worden digitaal op de stof geprint. Digitale printers verbruiken minder water, energie en chemicaliën dan conventionele printers. Beter voor je huid, beter voor de werknemers én beter voor het milieu dus! 

Foto's bij interieur instagrammers thuis

Komen sommige kamers je bekend voor? Dat kan kloppen.. We hebben drie bekende Nederlandse interieur instagrammers gevraagd om onze nieuwe dekbedovertrekken thuis te fotograferen in de kinderkamers. En hun kinderen stonden maar wat graag model!

Giving back

We doneren 1% van de omzet van COVERS & CO aan projecten die ons nauw aan het hart liggen. In 2020 kiezen we o.a. voor Dar-Ul-Sukun, een lokaal project in Pakistan, dat een thuis biedt aan ouderen en gehandicapten die geen familie meer hebben of verstoten zijn door hun familie. De medewerkers zetten zich met veel zorg en liefde in om deze mensen een beter leven te geven en ze weer een plek in de maatschappij te geven, o.a. door therapie en activiteiten. 

Seasonless collectie

De collectie van COVERS & CO is seasonless. Dat betekent dat deze gedurende lange tijd blijft doorlopen en we zo nu en dan nieuwe items toevoegen, zoals de kids designs deze zomer. Dit vermindert de druk op de fabriekslocatie, voorkomt ‘waste’ en geeft ons de tijd om onze producten te perfectioneren: minder, beter, duurzamer.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide