5417
Let's go wild! Covers & Co najaar 2019
Gepubliceerd: 05-08-2019 Laatste update: 01-12-2022

Oefen je roar-geluid maar vast, want dit seizoen van COVERS & CO draait om wilde dieren! Zoals de stoere tijgers op dit Machli dekbedovertrek. Zijn ze op zoek naar hun volgende prooi of gewoon lekker aan het chillen? Op de achterkant van het dekbedovertrek kun je hun mooie vacht nog iets beter zien.

 covers-en-co-najaar-2019-08_kopiëren.jpg

Ga mee op safari..
Pak snel je verrekijker in (van veraf is veel veiliger!) en ga mee op safari naar Afrika. Misschien spot je wel een van de tijgers, giraffen, olifanten of apen zoals op dekbedovertrek Into the Wild of Noah.

..of trek het bos in!
Vind je dit veel te gevaarlijk, maar lonkt toch het avontuur? Trek dan de Nederlandse bossen in en misschien stuit je wel op net zulke mooie herten als op dekbedovertrek Kyra.

covers-en-co-najaar-2019-23_kopiëren.jpg

We've got you covered!
Maak je liever helemaal geen walk on the wild side? Ook goed, we’ve got you covered, want de insecten op dekbedovertrekken Bee You, Ladybug en Papillon kun je zelfs in je slaapkamer tegenkomen. Sweet eehh… wild dreams!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide