1080
My first Hästens!

Hästens introduceert deze zomer een nieuwe kindercollectie beddengoed: Hästens Hästar. Geef uw kleintje een gezonde start in het leven met heerlijk zacht en lichtgewicht beddengoed van onze hoogste kwaliteit. Gemaakt van 100% Egyptisch katoen met lange vezels jacquardsatijn, voor een natuurlijke slaapomgeving.

 

Alleen natuurlijke materialen zorgen voor een natuurlijke luchtcirculatie, zodat vocht snel wordt afgevoerd en uw kind de perfecte slaapomgeving en een gezonde start heeft in het leven.

Onze kindercollectie is volledig vrij van alle vormen van chemicaliën, uitstotend schuimrubber, polyurethaan en latex - uw kleintje zal genieten van natuurlijke en ademende materialen van onze zachtste en hoogste kwaliteit tegen zijn gevoelige huidje. De nieuwe Hästar collectie is een uitbreiding op de bestaande kindercollectie. Het dessin bestaat uit een fijn geweven silhouet van het paardenmotief van Hästens, ontworpen door Hästens en vervaardigd in Portugal. Om de kleintjes zo goed mogelijk te laten slapen, is het textiel heerlijk lichtgewicht, slechts 115 gram per vierkante meter.

De nieuwe Hästens Hästar beddengoedcollectie is beschikbaar in twee kleuren met fijn geweven paarden ton sur ton: wit en grijs/blauw.

HÄSTAR FEITEN
Gemaakt van 100% Egyptisch katoen met lange vezels, voorzien van een dessin van jacquardsatijn, 115 gram per vierkante meter.

Glanskatoen, glanzender en sterker dan gewoon katoen.

Krimpvrij - krimpt minimaal bij het wassen (3%).

Machine wasbaar tot 60°C.

Beschikbare afmetingen voor kinderwagens: 25x35cm kussenslopen; 55x70cm dekbedovertrek.

Beschikbare afmetingen voor ledikantjes: 35x55cm kussenslopen; 100x130cm dekbedovertrek.

Beschikbare afmetingen voor eenpersoonsbedden: 50x60cm kussenslopen; 135x200cm en 155x220cm dekbedovertrekken. Knopen met het Hästens logo op de 155x220cm dekbedovertrekken, met een reserveknoop aan het waslabel, indien nodig.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners