2195
Geef je slaapkamer een Upgrade
Gepubliceerd: 07-01-2020

Met een beetje geluk breng je ongeveer 1/3 deel van je leven in bed door. Onterecht was de slaapkamer de vergeten kamer. Maar niet voor niks zien we dat de slaapkamer steeds meer aandacht krijgt. We vieren het leven in bed. Van onze slaapkamer maken we een aantrekkelijke kamer, waar we het liefst de hele dag vertoeven. Een uitnodigende slaapkamer geeft je oneindig veel plezier.

 

JVF-2019-Suite702102742-ColorCombo6.jpg

Het leuke is dat je je slaapkamer in een handomdraai omtovert tot een chique hotelsuite.  Een leuke plant en een muur in een andere kleur is zo gepiept. Je hebt ook helemaal niet gelijk een heel nieuw bed nodig. Met wat leuke kussens en mooi beddengoed ziet je bed er direct fantastisch uit. Het luxe beddengoed merk SUITE702 heeft veel modieuze kleuren in verschillende materialen. Je kan alle kleuren mixen en matchen. Zo houd je je slaapkamer helemaal up-to-date. Naast biologisch luxe beddengoed hebben ze ook super toffe kussens waar je je bed mee kan stylen. Zoals de bedMATE: een extra lang kussen dat je ook als headboard kan gebruiken.

JVF-2019-Suite702102750-ColorCombo11_1.jpg

Het mooie is dat je met luxe beddengoed je kamer niet alleen een upgrade geeft, maar ook je nachtrust. Beddengoed van luxe materialen slaapt namelijk heerlijk. Je denkt dat het niet veel uitmaakt. Totdat je er een keer onder ligt. Dan wil je nooit meer anders. 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide