6832
Essenza voorjaar 2016

Het Nederlandse lifestylemerk ESSENZA brengt met trots haar nieuwe collectie voor Spring/Summer 2016. Laat je verrassen door de laatste trends in het TREND LABEL, herontdek de mooiste klassiekers met HERITAGE, ga voor rust en eenvoud met CASUAL of droom lekker weg bij de zachte ROMANCE dessins.

TREND
ESSENZA volgt de modetrends op de voet! Dit seizoen vielen we voor drie geweldige trends: We reizen door Afrika en gaan terug in de tijd met ‘FUSION OF CULTURES’, brengen een ode aan de natuur met het dromerige ‘CONTEMPORARY NATURE’ en verdwalen in een idyllische wereld vol beeldschone bloemen met ‘SURREALISTIC GARDEN’.

HERITAGE
ESSENZA brengt met dit label een ode aan haar prachtige verleden! De allermooiste klassieke dessins zijn opnieuw uitgevonden en beter dan ooit. Van een elegant paisleymotief tot een nostalgische bloempatronen in rijke kleuren en stijlvolle dierenprints. Een echte revival!

CASUAL
Voor wie het liever simpel houdt in de slaapkamer, is er de Casual-lijn van ESSENZA. Vakmanschap en eenvoud zijn dé sleutelwoorden van deze collectie. Het resultaat is casual, stoer bedtextiel van hoge kwaliteit.

ROMANCE
Van een veld vol bloemen tot de tinten van de zee: met dit romantische label droom je lekker weg bij zachte kleuren en frisse dessins. Vrouwelijk en romantisch ten top!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners