Dit seizoen kun (en wil!) je er niet meer omheen: roze en groen are here to stay! Roze is de trendkleur du moment en heeft ons dit seizoen helemaal ingepakt. Groen heeft zich al bewezen en is still going strong – in steeds mooiere tinten. Reden genoeg om deze beeldschone lentekleuren een eigen thema te geven: Feminine Rose en Powerful Green.

 

Powerful Green
Welkom in de wereld van de groentinten! Hier geven mysterieuze kleuren een intense vibe aan je interieur. Vergrijsd groen vangt perfect de zachte lentesfeer en diepe groentinten zorgen voor warmte. Om dit groene feest nog levendiger te maken, zijn geel- en goudtinten als chique contrastkleuren toegevoegd. Zie je Powerful Green, dan zie je ESSENZA.

essenza-home-voorjaar-2019-095.jpg

Feminine Rose
ESSENZA neemt je met Feminine Rose mee naar een wereld waarin vrouwelijkheid en schoonheid de toon zetten en kwetsbaarheid en dromerigheid worden gewaardeerd. Hier zien we de toekomst positief tegemoet. Om het thema kracht te geven, laat rood zich af en toe ook even zien. Zie je Feminine Rose, dan zie je ESSENZA.

essenza-home-voorjaar-2019-068.jpg

Uitdagend, elegant en expressief
Wat Feminine Rose en Powerful Green gemeen hebben? Beide kleurthema’s geven alle ruimte aan uitdagende, elegante en expressieve designs – om in de kernwoorden van ESSENZA te spreken. Met Airen als picture perfect hoogtepunt: bloemen en dieren komen op dit premium design uiterst gedetailleerd samen.

essenza-home-voorjaar-2019-040.jpg

Stoere snake & rijkgedecoreerde prints
Naast bloemenprints en botanische dessins geven we dit seizoen alle ruimte aan dierenprints, die je nog steeds volop op de catwalk ziet, met de snake print op dessin Solan als boegbeeld van deze trend. Echte luxe vinden we in de rijkgedecoreerde trend met geraffineerde prints, veel details en stoffen als zijde, fluweel en corduroy. Bijzonder: de elegante afbeeldingen van de kraanvogels op dessin Izia zijn gebaseerd op de prachtige Japanse kimono die in het Rijksmuseum hangt!

essenza-home-voorjaar-2019-037.jpg

Bathing as a form of art
ESSENZA heeft het luxe badderen tot kunst verheven en breidt haar badstofcollectie elk seizoen uit. Aan de bloemrijke Fleur-serie zijn de kleuren taupe, donkergroen en dusty rose toegevoegd. In deze nieuwe trendkleuren verschijnt ook een nieuw model badjas: de zachte Fleur Terry badjas met beeldschone bloemenprint op de boorden. Superstijlvol!

Ook leuk om te lezen