1730
Bedtextiel

Het Nederlandse lifestylemerk ESSENZA brengt met trots haar nieuwe collectie voor Fall/Winter 2016. Laat je verrassen door de laatste trends in het Trend label, herontdek de mooiste klassiekers met Heritage, ga voor rust en eenvoud met Casual of droom lekker weg bij de zachte Romance dessins.

TREND
ESSENZA volgt de modetrends op de voet! Ook dit seizoen kunnen we geen genoeg krijgen van de trends 'fusion of cultures' en 'contemporary nature'. Met ‘fusion of cultures’ reizen we door time en place en met het dromerige contemporary nature’ brengen we een ode aan de natuur.

TREND: FUSION OF CULTURES
Dit seizoen voelen we ons vrij! We halen de inspiratie voor dit eclectische thema dan ook uit de jaren zeventig. Het resultaat is een verbluffende mix & match van patronen en kleuren als burgundy, mauve en koele steentinten. Luxe materialen als zacht velours maken deze trend helemaal af.

TREND: CONTEMPORARY NATURE
Dit dromerige thema laat de natuur in volle glorie zien! Verwonder je over abstracte dessins met geschilderde bloemen, landschappen en wolken. Herfst- en aardetinten als groen, grijs en rood komen prachtig naar voren en ook accentkleur mosterdgeel springt in het oog.

HERITAGE
ESSENZA brengt met dit label een ode aan haar prachtige verleden! Beeldschone klassieke dessins zijn opnieuw uitgevonden en mooier dan ooit. Van kleine bloemen zo betoverend als de mooiste schilderijen tot verleidelijke dierenprints. Ontdek de nieuwe, stijlvolle kleuren van dit seizoen: steengrijs en warm rood.

ROMANCE
Prachtige aquareldessins in koele kleuren laten je wegdromen bij dit poëtische label. Abstracte bomen en bloemen betoveren in herfsttinten groen en bruin. Vrouwelijk & romantisch!

CASUAL
Vakmanschap en eenvoud zijn dé sleutelwoorden van deze lijn. Het resultaat is casual, stoer textiel van hoge kwaliteit met veel aandacht voor strepen en ruiten. Dit seizoen zijn er twee nieuwe kleuren toegevoegd: wit en zilvergrijs.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners