1959
Essenza slaapkamertrends 2015

Dit seizoen haalt ESSENZA inspiratie uit de toekomst, het nu én het verleden en vertaalde deze trends naar stylish & uitgesproken dekbedovertrekken, sierkussens en plaids van de hoogste kwaliteit.

THE FUTURE
In trendlijn The Future brengt ESSENZA de toekomst naar het heden met onbekende landschappen, levendige bloemen en expressieve kleuren.

HERITAGE
De trend Heritage eert juist de schoonheid van wat geweest is met sprankelende diamanten of een print van een antieke trap..

DEEP SEA
In Deep Sea komen de kleuren, glinsteringen en vormen van de oceaan samen in meeslepende dessins..

DAY DREAMER
In de sprookjesachtige trend Day Dreamer zijn bonte bloemen en grafische patronen gecombineerd tot vernieuwende dessins..

BLOOMINGDALEVan een veld vol wilde bloemen, dansende paardenbloemen tot een romantische witte bloem: ESSENZA maakt een kunstwerk van deze bloemenpracht..

CASUAL
Voor wie het liever clean houdt in de slaapkamer, is er Casual: stoere basics met effen kleuren of simpel streeppatroon. Naast de Trend collectie brengt ESSENZA mooie basics als hoeslakens, slopen, kussenseries, badlijnen en badjassen in alle mogelijke kleuren uit..

COLOURFUL WHITE
Alsof een wit doek heel lichtjes is ingekleurd met de mooiste pasteltinten, zo schilderachtig is dit thema. De grafische patronen en bloemen brengen kleur én zachtheid naar de slaapkamer.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners