1324
COVERS & CO voorjaar 2016

Pak je spullen, we gaan op reis! We kunnen niet wachten op al het moois dat we gaan zien én beleven. In de nieuwe Spring/Summer collectie van COVERS & CO gaan we varen op zee, op safari tussen de wilde dieren, laidback surfen over de hoogste golven en feesten in Zuid-Amerika. De wereld is van ons!

KIDS
Hijs de zeilen! In ons bootje trotseren we de hoogste golven. Schip ahoy! En ja hoor, van ons mag er best een konijn aan het roer staan. Liever een kat? Dan verzamelen we toch gewoon de allerleukste!

ANIMALS
Op safari gaan is helemaal niet eng! In elk geval niet als we deze lieve dieren tegenkomen. Een koala in het groen, een giraf tussen de roze bloemen en flamingo’s tussen de palmbomen. Loving the wildlife!

URBAN
Maak een sprintje over het strand en duik de zee in met je surfplank. Deins mee op de hoogste golven, onbevreesd en heldhaftig. Go with the flow and surf… En daarna lekker chillen met je voeten in het zand en een ijskoud drankje in de hand. It’s summertime!

FESTIVAL
Salsa, zon en passievolle mensen… In Zuid-Amerika houden ze wel van een feestje! We reizen af naar het land van de cactussen, proeven van spannende, tropische vruchten en bewonderen de mooiste kleurrijke patronen. Livin’ la vida loca!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners