2341
Essenza 2014
Gepubliceerd: 14-02-2014

Vol trots presenteert het toonaangevende Nederlandse homestyling merk ESSENZA de nieuwe lijnen voor Spring/Summer 2014. Zoals altijd heeft ESSENZA de mode op de voet gevolgd en vertaald naar haar eigen uitgesproken, verrassende stijlen. Naast de populaire labels ESSENZA Casual en ESSENZA Essenzials, die elk jaar vernieuwd terugkomen, worden onder het label ESSENZA Trend de nieuwe stijlen uitgebracht.

ESSENZA TREND heeft vijf verschillende thema’s. De internationale trend JAPAN laat het beste uit dit oosterse land zien: van intense blauwtinten tot de spannende prints geïnspireerd op kimono’s. Voor TROPICAL verzamelde ESSENZA al het moois uit de tropen. En dat betekent: frisse kleuren, exotische dieren en uitbundige dessins. In COLOUR BLOCKING spelen opvallende kleuren en bijzondere grafische patronen een prachtig spel met elkaar. SOFT GRAPHICAL laat zien dat pasteltinten ook grafisch kunnen zijn, wat een spannend contrast geeft! De populaire lijn BLOOMINGDALE heeft dit seizoen uitgesproken vrouwelijke en kleurrijke dessins. Met meer bloemen dan ooit!

De inspiratie voor het jonge ESSENZA CASUAL komt dit jaar uit Ibiza, waar moderne hippies met de voeten in het zand genieten van oneindige dagen. Dat laid-back gevoel vertaalt zich in rustgevende kleuren en prints van bijvoorbeeld een zonsondergang boven zee.

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide