7193
Beddinghouse woontrends najaar 2019
Gepubliceerd: 02-08-2019

Beddinghouse presenteert de najaarscollectie 2019. Een collectie bestaande uit 7 zeer diverse thema's die mooi aansluiten op de woontrends van het najaar. Kleuren uit de fashionscene zoals geel en oker of terra en steenrood zien we ook terugkomen in het interieur.

 

beddinghouse-najaar-2019-evergreen-2.jpg  

inspiratiebrochures1.png

EVER GREEN
Groen is nog steeds actueel in het interieur. Wist je dat groen zorgt voor een gevoel van rust en ontspanning? Met dessins uit deze story haal je het groen van buiten naar binnen. Omdat groen de belangrijkste kleur in de natuur vormt, kunnen we haar oneindig veel ervaren zonder dat het overdadig over- komt. Met andere woorden: Ever Green! Binnen de story zien we opvallende prints, zoals exotische bloemen en dieren. Door het tonale en harmonische pallet past dit kleurbeeld in veel verschillende slaapkamers.

beddinghouse-najaar-2019-rediscovered-4.jpg

REDISCOVERED
Binnen de story Rediscovered zie je de oude, klassieke vormentaal terugkomen: symmetrie, rustige prints en subtiel kleurgebruik gecombineerd met verfijnde ontwerpen. Fijn voor iedereen die in deze hectische wereld zoekt naar herkenbare patronen en kalme tinten. Zo kun je de buitenwereld loslaten en tot rust komen in je eigen slaapkamer, die wellicht verrassend is, maar ook herkenbaar. De dessins in deze story zijn verfijnd, soms spannend en enigszins dramatisch. Zoals klassieke ruiten, maar ook dierenprints. De prints zijn veelal gemaakt op luxe materialen zoals katoensatijn, die finesse doen ervaren.

beddinghouse-najaar-2019-yellowglow-3.jpg

YELLOW GLOW
De story Yellow Glow brengt verschillende geel en oker tinten op een evenwichtige en cleane manier samen. Ze worden afwisselend gecombineerd met prachtige herfst- tinten zoals cognac, olijf en diverse bruinen. Deze story zorgt voor een zeer actueel interieur, met een smaakvolle en hippe uitstraling. Door te kiezen voor één hoofdkleur breng je rust en sereniteit in het interieur. Iets waar veel mensen in de huidige tijd naar op zoek zijn. En is de slaapkamer niet de meest prominente plek in huis om die rust te omarmen?

beddinghouse-najaar-2019-desert-shadow-2.jpg

DESERT SHADOW
De story Desert Shadow brengt de trend- kleuren terra en steenrood bij elkaar in een tonale kleurgroep. Dit zien we al veel in fashion en nu ook steeds meer binnen het interieur. Deze story is uitdagend, eigenzinnig en eigentijds. Hij geeft een knipoog naar de gebaande paden en probeert zichtbaar anders te zijn. Loslaten, je eigen koers varen in tijden waarin we zoveel van elkaar vragen. Door dit uitgesproken kleurbeeld op de juiste manier te combineren met gordijnen en bij- voorbeeld een houten vloer, krijgt je slaapkamer een alsnog een harmonische uitstraling.

beddinghouse-najaar-2019-boudoir-chic-2.jpg

BOUDOIR CHIC
Boudoir Chic brengt een ode aan romantiek, overdadigheid en vrouwelijkheid. Het kleu- renpallet loopt van poederroze tot okergeel, van mintgroen tot oranje. Verbeeld jezelf een rijk aangekleed huis, waar bloemenprints en fluweel volop aanwezig zijn. Het voelt gezellig binnen, even weg van buitenshuis. Een plek om samen te komen, te genieten en jezelf te ontspannen. De slaapkamer is de ideale ruimte om hier invulling aan te geven. Rust en comfort komen op een chique ma- nier bij elkaar. De overtrekken passen, door het brede kleurgebruik, in allerlei type slaap- kamers. Style met bijpassende kussens.

beddinghouse-najaar-2019-raw-edge-1.jpg

RAW EDGE
Buiten is het guur, binnen is het comfortabel. De houtblokken liggen voor het haardvuur en diverse tapijten liggen gelaagd voor de kachel. De aankleding komt van natuurlijke materialen zoals hout, rotan en vechtwerk. Warm met een rauw randje. Het ruwe buiten-leven wordt naar binnen gehaald. Ver weg van de drukte van de stad. De dessins in deze story hebben stoere uitstraling en zijn gemaakt in prachtige naturel tinten met vaak organische vormen. De slaapkamer is van origine een plek van rust en stilte en daar passen de overtrekken binnen deze story perfect in.

beddinghouse-najaar-2019-night-sky-3.jpg

NIGHT SKY
De dessins binnen de story Night Sky zijn modern, strak en een tikje mannelijk. Ze ademen de tijdsgeest van nu en hebben een enigszins koele en zakelijke uitstraling. De kleur blauw geeft de slaapkamer een kalme look. Door de blauwtinten aan te vullen met diepe steenrode kleuren, cognac tinten en vergrijsde blauwen ontstaat een prachtig winters kleurbeeld dat perfect past in een stadse omgeving. De veelal grafische dessins die in deze story ontwikkeld zijn sluiten perfect aan op de gekozen kleuren.

Deze collectie is vanaf het najaar 2019 online te bestellen bij fonQ.nl


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide