1575
Bedtextiel
Gepubliceerd: 21-04-2017 Laatste update: 23-10-2017

Het zwart - wit thema blijft zowel in de mode als bij interieurdesign een steeds terugkerend thema. Beddinghouse heeft deze zwart - wit trend vertaald in een stoere collectie beddengoed. Onder de naam Urban Rhythm worden tal van mooie zwart/wit dessins voorgesteld. Subtiele kleuraccenten geven de collectie een warme uitstraling.

Tippy
Black in 100% katoen. Dekbedovertrek Tippy is gebaseerd op de mooie tegels die je tegenkomt in landen zoals Marokko. Deze print loopt van zwart in de ene hoek naar wit in de andere wat het een heel speels effect geeft. Dit dekbedovertrek is stoer maar door de patroontjes in de tegels krijgt hij toch een hele vriendelijke uitstraling.

Kata
Black in 100% katoensatijn. Dekbedovertrek Kata heeft een chique uitstraling. De zwart en grijstinten in combinatie met gebrand oranje en zachtroze geeft dit overtrek een moderne en trendy uitstraling. Dit banendessin is opgebouwd uit effen strepen gecombineerd met een fijn stipje.

Lagos
Sand in 100% katoen. Met het dekbedovertrek Lagos haal je de natuurtrend in de slaapkamer! Horizontale banen met een gevlochten motief van natuurlijke materialen en een grove ikat weefstructuur lopen in elkaar over. Door de combinatie van neutrale tinten past dit dessin zowel in een stoer landelijke en moderne slaapkamer.

Andes
Grijs in 100% katoen. Andes is een klassiek geruit dekbedovertrek. Horizontale en verticale banen kruizen elkaar en zijn verfijnd met een klein motief. Ruitpatronen zijn dit seizoen niet weg te denken uit het trendbeeld. Uitgevoerd in een neutrale kleurencombinatie van antraciet, grijs, taupe, zand en wit.

Celi
Grijs in 100% katoen met uni achterkant. Wit op wit is een grote trend in de mode en in het interieur. Dekbedovertrek Celi combineert deze trend met een grafisch lijnenspel. De ondergrond heeft een lichte structuur voor een spannend effect.

Gerona
Black in 100% katoensatijn. Gerona heeft een moderne uitstraling met een klassieke twist. Gerona is een dessin opgebouwd uit banen van marmer. Een verloop van zwart naar wit in combinatie met grijs kenmerkt dit dekbedovertrek. Gerona heeft een moderne uitstraling met een klassieke twist. Gerona is een dessin opgebouwd uit banen van marmer. Een verloop van zwart naar wit in combinatie met grijs kenmerkt dit prachtige dekbedovertrek. Marmer past helemaal in de trend van nu.

Alle dekbedovertrekken zijn in diverse maatvoeringen verkrijgbaar. Prijzen vanaf € 39,95 (1-persoons). De speciale druktechniek zorgt ervoor dat het geheel extra zacht aanvoelt. Daarnaast blijven de kleuren erg mooi na het wassen

Kaat Amsterdam ontwierp bijpassende kussens. Bijvoorbeeld Bristol Black White € 24,95, Miyabi Black (plaid) € 79,95 en Nimes Black € 17,95, Ostrich Black € 27,95, Honshu Black € 22,95 Ebro Black € 19,95.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide