1940
Beddinghouse slaapkamertrends
Gepubliceerd: 18-08-2015 Laatste update: 23-10-2017

Het is Beddinghouse ook dit najaar weer gelukt om een warme wintercollectie te ontwerpen. Met deze collectie brengt u elke slaapkamer direct in winterse sferen. Dit najaar zien we onder andere de natuurtrend terugkomen in verschillende dessins. Landschap en schaduwportretten van bloemen en bomen in de mist vormen de inspiratie van de najaarscollectie.

Schaduwportretten van bloemen en bomen met zon die door de mist heen schijnt geven Whitby een opvallende en eigentijdse uitstraling. Dit dekbedovertrek is volledig gemaakt van katoensatijn en voelt heerlijk zacht en glad aan. Whitby heeft een opvallend kleurenpallet door het gebruik van nachtblauw en oranje zand.

Het dekbedovertrek Clifford heeft een serene uitstraling. Door het gebruik van pastelkleurige bladeren en zacht katoen geeft het dekbedovertrek de perfect hoeveelheid winterse behaaglijkheid. Door de digitale druk op een 100% katoen geweven wit overtrek is het dessins erg gedetailleerd en voelt heerlijk zacht en fris aan. Het besneeuwde landschap is subtiel afgebeeld op het dekbedovertrek Oakville. Het dekbedovertrek is digitaal geprint, waardoor er een oneindige variatie aan kleuren ontstaan. Het overtrek is gemaakt van katoensatijn, voelt zacht aan en heeft een chique glans.

inspiratiebrochures1.png

Dekbedovertrek Farington geeft elke slaapkamer een luxe, chique en elegante uitstraling. Farington is gemaakt van 100% katoensatijn, voelt zacht aan en heeft een mooie glans door de speciale weeftechniek. Het dessin is opgebouwd uit silhouetten van bloemen met daar overheen een motief van stippen. Dit contrast in kleurgebruik geeft het dekbedovertrek een verrassend dessin.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide