1161
Auping presenteert voorjaarscollectie bedtextiel 2021
Gepubliceerd: 13-04-2021 Laatste update: 17-04-2021

Auping presenteert de bedtextielcollectie voor het voorjaar van 2021. Een gevarieerde collectie waarin de kleur blauw de boventoon voert. Blauw werkt rustgevend in de slaapkamer - de kleur wordt vaak geassocieerd met sereniteit. Opvallend is dat in deze collectie ook Japanse invloeden terug te vinden zijn: traditionele motieven en subtiele blauwtinten verwerkt in een hedendaagse Auping dessin.

Zo heeft de Takano strakke rode, roze en koraalkleurige strepen en speelse zwart-wit streepjes. En de Soho Blue heeft een a-symmetrische vlakverdeling waarbij blokken, strepen, fijne stippen en rasters samen het dessin vormen en een rijke schakering aan blauwtinten de finishing touch geeft. De voorjaarscollectie bevat ook veel grafische dessins - waar Auping om bekend staat. Strepen en blokken geven een krachtig en speels effect aan de overtrekken. 

Het bedtextiel uit de voorjaarscollectie is gemaakt van hoogwaardig katoensatijn. Katoensatijn geeft het overtrek een mooie glans en voelt zacht en glad aan. Alle overtrekken hebben een extra lange instopstrook waardoor ze ook geschikt zijn voor hoge matrassen. Met de lusjes aan de binnenkant zijn de overtrekken eenvoudig aan een Auping dekbed vast te maken zodat het dekbed altijd op zijn plek blijft. De voorjaarscollectie is vanaf april 2021 verkrijgbaar bij alle Auping winkels en in de webshop. Alle overtrekken zijn beschikbaar in 1- en 2-persoonsuitvoeringen. Prijzen van de dekbedovertrekken beginnen bij € 89,-.

inspiratiebrochures1.png

Shop Auping dekbedovertrekken vanuit je luie stoel op Bol.com

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide