6165
Auping presenteert najaarscollectie bedtextiel 2019
Gepubliceerd: 22-10-2019

De bedtextielcollectie van Auping voor najaar 2019 is zowel onderscheidend als herkenbaar. Overtrekken met horizontale dessins van strepen in eigentijdse en warme kleuren zoals oker, soft pink, steenrood en blauw geven de slaapkamer een rustige uitstraling.

 

Verrassende, kleurige en abstracte dessins met colorblocking als basis passen perfect in een modern slaapkamerinterieur. Een botanisch dessin brengt de natuur naar de slaapkamer. De tweekleurige sprei - groen met roze - met een grafisch motief geeft een speels tintje aan de slaapkamer en is bovendien gemakkelijk te combineren. De gevarieerde collectie is perfect voor de herfst en winter en is - net als alles bij Auping - met liefde gemaakt.

Duurzame productie
De verpakking van de overtrekken is gemaakt van PET-materiaal en FSC-gecertificeerd papier dat met milieuvriendelijke inkt is bedrukt. PET is een kunststof die keer op keer gerecycled kan worden. Bovendien is al het katoen dat is gebruikt in deze collectie op duurzame wijze geproduceerd, volgens de richtlijnen van het Better Cotton Initiative (BCI). Het Better Cotton Initiative zet zich in voor betere economische condities, milieuvriendelijke productie van katoen en voor verbeterde werkomstandigheden. Concrete resultaten zijn: minder waterverspilling, vermindering van pesticide gebruik, meer gebruik van organische bemesting, verbeterde winst voor de boer en verbeterde oogstopbrengsten.

banner-woontrends-2024-mag.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide