1117
Auping introduceert nieuwe kleuren en duurzame stoffen
Gepubliceerd: 05-07-2021 Laatste update: 25-07-2021

Auping breidt haar kleuren- en stoffencollectie voor bedden en slaapkameraccessoires uit. De vernieuwde collectie bestaat uit veertien stoffen in 95 varianten - van basisstoffen in unikleuren tot gedetailleerde luxe stoffen met grafische structuren. De stoffen variëren niet alleen in kleur, materiaal en structuur maar ook in duurzaamheid en productiemethode. Zo zitten er stoffen bij van gerecyclede materialen, wol en polyester en zijn er geweven en gebreide stoffen. Ook ontwikkelde Auping nieuwe hoofdborden voor de Original boxspring. Alle nieuwe kleuren, stoffen en hoofdborden zijn vanaf 1 juni verkrijgbaar.

Nieuwe kleuren

Alle kleuren in het kleurenpalet voor Auping bedden zijn nauwkeurig gekozen en de stoffencollectie is hierop afgestemd - zo kan alles makkelijk met elkaar worden gecombineerd. De nieuwe kleuren - Pine green, Sand beige, Dusty red en Royal blue - variëren van goede basics naar eye-catchers, maar elke kleur brengt rust.

Duurzame stoffen

Auping wil bijdragen aan een duurzamere wereld, waarbij afval tot het verleden behoort en grondstoffen zoveel mogelijk worden hergebruikt. Daarom bevat de stoffencollectie een aantal mooie duurzame opties. Zo is de stof Points gemaakt van gerecycled garen afkomstig van kledinginzameling en stofrestanten. De stof Reflect van de Deense stoffenfabrikant Kvadrat is ontworpen door de Spaanse ontwerpster Patricia Urquiola en geproduceerd in Nederland van 100% gerecyclede polyester. Ook de stof Re-wool is van Kvadrat. Deze zachte wollen stof is ontworpen door de Deense designer Margrethe Odgaard en gemaakt van 45% gerecyclede wol. De stof Maze is gemaakt met garen van 100% gerecyclede PET flessen.

Update Original boxspring

Naast een uitbreiding van stoffen en kleuren, heeft Auping vier nieuwe hoofdborden ontworpen voor de Original boxspring. In totaal zijn er nu acht verschillende hoofdborden voor deze boxspring, zodat er genoeg keuze is voor iedereen. Mute is een rustig hoofdbord met een subtiele koordbies rondom. Wink is een wat hoekiger - dik en zacht - hoofdbord, waarbij de punten iets omhoog staan voor een speels karakter. Bold is stevig en stoer, wat wordt benadrukt door een stiknaad die de zij- en bovenkant van het hoofdbord accentueert. Line is grafisch en kosmopolitisch door het verticaal doorgestikte patroon. En om op een subtiele manier kleur toe te voegen aan de slaapkamer, kunnen de pootjes van deze boxspring nu in één van de tien Auping kleuren worden besteld, in plaats van enkel in zwart.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide