854
Altijd trek in een nieuw dekbedovertrek

Er zijn van die dingen in ons interieur waar we eigenlijk nooit genoeg van hebben. Welke zaken dit zijn? Geurkaarsen, leuke planten én mooie wanddecoratie. Allemaal zaken die je eenvoudig aanschaft, en waarvoor je niet de hoofdprijs betaalt maar die toch snel het verschil maken qua uitstraling.

Maar wat wij echt nummer één van dit soort producten vinden voor de slaapkamer? Dekbedovertrekken!

Eerlijke opgebiecht

We moeten dan ook eerlijk opbiechten, onze kast ligt behoorlijk vol met de mooiste dekbedovertrekken. En het is heel gek, maar toch is er altijd weer ruimte voor een nieuwe.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Het leuke aan meerdere dekbedovertrekken is dat je ze eenvoudig kunt afwisselen. En je ziet vaak pas weer hoe leuk ze zijn wanneer je regelmatig afwisselt.

Puur op het gevoel

Daarnaast vinden wij het ook fijn om te wisselen van dekbedovertrek omdat wij een dekbedovertrek wel eens vergelijken met kleding; Het moet passen bij je gevoel van dat moment.

In het voorjaar doet een frisse kleur het goed, in de zomer een luchtige stof en in de winter juist een warme optie. Dit maakt het voor ons nóg fijner om naar bed te gaan!

De favorieten van het moment

Natuurlijk zijn er bij dekbedovertrekken ook nog trends te ontdekken. Deze sluiten naadloos aan bij de verdere trends die we traceren in het interieur. Kleuren, materialen en prints zien we terugkomen op dekbedovertrekken.

Er zijn een aantal merken waar wij vaak bij uitkomen wanneer we op zoek zijn naar een nieuw dekje. Een merk wat een favoriet van ons is, is toch wel een Beddinghouse dekbedovertrek. De kwaliteit is top en de look? Oordeel zelf!

Ook een Vandyck dekbedovertrek is in onze kast te vinden. Merk-dekbedovertrekken zijn op het eerste gezicht misschien iets duurder, maar onze ervaring leert dat dit zich uiteindelijk ook zeker uitbetaalt.

Zo kun je ze op hoge temperaturen wassen zonder dat ze aftakelen, iets wat wij zeer belangrijk vinden bij een dekbedovertrek. Je ligt tenslotte toch (hopelijk!) acht uur per nacht in je bed te zweten, de bacteriën die zich daar dan verzamelen wil je er natuurlijk ook weer uit wassen.

Kortom, een nieuw dekbedovertrek is altijd een goede investering die uitkomt én een laatste tip; Het doet het ook altijd goed als cadeau! Zeker voor je interieurvrienden!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners