1702
Zen in de slaapkamer

‘Less is more’ is de trend die we steeds vaker zien voor de inrichting van een slaapkamer. Luxe beddenmaker Vispring speelt daar op in met warme, neutrale kleuren, zonder afbreuk te doen aan stijl en comfort.

 

Minimalisme….
Ons leven is vaak hectisch en we zijn daarom thuis vooral op zoek naar rust. De slaapkamer speelt hier een hoofdrol in. Deze is vanzelfsprekend bedoeld om in te slapen, maar ook zeker om tot rust te komen en te ontspannen. Dé trend die daarom steeds vaker terugkomt is een slaapkamer welke echt rust uitstraalt. Geen felle kleuren of drukke patronen, maar minimalisme en warme neutrale kleuren.


Foto:
De lage ‘Prestige’ divan geeft een minimalistische look zonder daarbij in te moeten boeten op comfort en stijl. De muurnis in een neutrale kleur accentueert het Helios hoofdbord, dat straalt door zijn eenvoud. De bekleding en afwerking met prachtige stoffen in sobere maar warme kleuren, zorgt voor een extra rustgevende toets. Net zoals alle Vispring matrassen, is deze handgemaakte Herald Superb matras gevuld met 100% natuurlijke materialen zoals paardenhaar en Britse wol. ….. met een maximum aan comfort
Vispring speelt met haar modellen en stoffen in op de trend van minimalisme, zonder daarbij afbreuk te doen aan het uitzonderlijke comfort. De luxe en op maat gemaakte bedden van Vispring worden handgemaakt in het Britse Devon, met de nadruk op traditie en vakmanschap.

De matrassen en divans worden daar gevuld met zuiver natuurlijke materialen, zoals lamswol, katoen, paardenhaar, kasjmier en zelfs bamboe en zijde, wat zorgt voor een ongeëvenaarde slaapervaring.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners