1541
Stop met dromen: stel je boxspring van M line samen!
Gepubliceerd: 08-10-2021

Droom jij al tijden van een nieuw bed of misschien wel van een compleet nieuwe slaapkamer? Het perfecte bed vinden is vaak een lastige missie, ga je voor stijl of comfort? Wij hebben de oplossing gevonden, namelijk de nieuwe collectie boxsprings van M line!Wij leggen uit waarom niet alleen wij, maar velen met ons fan zijn!

Slaap als een topsporter

M line is werkelijk een topper in zijn soort, dit klinkt wel heel erg als een verkooppraatje maar ze hebben goede referenties. De spelers van Ajax, de ploeg van Jumbo Visma, de sporters van NOC*NSF allemaal zijn ze fan van de bedden van M line. En ook olympische sporters zoals Kjeld Nuis en Shanice van den Sanden willen niet anders dan hun dagafsluiten op een M line  matras.

Nu hoef je niet per se een topsporter te zijn om van dit comfort te kunnen genieten. Ook na een lange werkdag vinden wij een M lineboxspringwerkelijk een verademing. De boxsprings zijn zo samengesteld dat de beste kwaliteit matrassen gecombineerd wordenmet prachtig design.

inspiratiebrochures1.png

Mix en match

Niks is zo persoonlijk als smaak, dit geldt voor vele zaken en ook zeker voor het inrichtenvan een slaapkamer. Voor iedereen zijn hier andere zaken belangrijk, de één sluit de ogen het liefste in een oase van rust terwijl de ander juist in een kleurrijke slaapkamer de dag met een kickstart begint.

De nieuwe collectie boxsprings van M line is echt gemaakt voor de designliefhebber. Zowel de luxe boxsprin M line Supreme als de elegante boxspring Elite kunnen geheel naar eigen wens worden samengesteld. Er is een zeer ruime keuze uit hoofdborden, poten, stoffen, kleuren en bijmeubelen. Zo mix en match jij alle elementen tot jóuw of jullie perfecte boxspring.

Springen op het matras

Pas op! Door de  gebruikte 7-zones pocketvering van de M line boxsprings was springen op het bed voor je kinderen nog nooit zo leuk. De matrassen van M line zijn onderscheidend door ondersteuning, ventilatie en drukverdeling. Ieder M line matras is voorzien van opencellig schuim wat lucht, vocht en warmte makkelijk doorlaat. Voldoende ventilatie dus waardoor die zweterige nachten passé zijn!

Investeer met gegarandeerd rendement

Wij vinden investeren in een nieuw bed altijd een goed idee, want wie goed slaapt is overdag vele malen productiever. En reken maar eens uit hoeveel tijd je eigenlijk op deze paar vierkante meter doorbrengt, iedere nacht weer!

Kortom, je gaat nog lekkerder dromen met de nieuwe M line boxsprings. Aan jou de schone taak om deze dromen vervolgens overdag uit te laten komen!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide