1182
Vi Spring presenteert Perseus

De Britse fabrikant van luxe handgemaakte bedden start een samenwerking met de Franse ontwerper Terence Mesguich Jacquemin van TMJ Design Studio. Met de door hem twee nieuw ontworpen unieke hoofdborden Perseus en Talita slaat Vispring een nieuwe richting in. De borden laten sterke, architecturale lijnen zien en zijn afgewerkt met zachte, opvallende details die de nieuwe filosofie van Vispring rond ‘slaapkunst, levenskunst’ mooi weerspiegelen.

Ontwerp Perseus

Terence Mesguich Jacquemin ontwierp met Perseus een opvallend hoofdbord waarin zacht, delicaat textiel en sterk, glanzend hout met rijke kleurtonen verwerkt zijn. Het contrast tussen het weelderige fluweel en de donkere, karaktervolle zijpanelen in gestreept Makassar ebbenhout maken het hoofdbord tot een ware blikvanger in de slaapkamer. De unieke look van Perseus is afgewerkt met Visprings nieuwe logo, geborduurd bovenaan het hoofdbord.

Vispring maakt al haar hoofdborden op maat; de stof en de grootte van het hoofdbord kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen van de klant. Prijs op aanvraag.

Het ontwerp Talita
De elegante Talita geeft een slaapkamer vorstelijke allures. Stoere, verticale zijpanelen omhullen de slaper als het ware tijdens haar slaap. De fijne satijnglans van gladde stof creëert een vrouwelijke, serene sfeer en zorgt voor een perfecte balans met het opvallende en toch elegante architecturale design. De bies om de hoofdbordranden, welke getuigt van oog voor onberispelijk detail, maakt het geheel tot een uniek ontwerp. Ook dit hoofdbord is afgewerkt met Visprings luxueuze, geborduurde logo.

Bij de Talita kan de klant ook individuele accenten leggen naar eigen smaak en de stof en grootte van het hoofdbord zelf invullen. Prijs op aanvraag.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners