1804
Slaapkamer inrichten

Het Nederlandse Swiss Sense introduceert in haar Royal Collectie de luxe boxspring Royal 888. Geïnspireerd door de royale bedden in vijfsterrenhotels is ook deze extra dikke boxspring voorzien van een gestoffeerd hoofdbord. De effen hoogwaardige stof met ruitpatroon in de kleuren, zwart, lichtgrijs, donkergrijs, ivoor, donker blauw en bruin accentueren de luxueuze uitstraling.

Naast de look is de inhoud van de boxspring minstens belangrijk. Door de doordachte opbouw vormt de boxspring Royal 888 zich naar de contouren van het lichaam en biedt een uitstekende lichaams-ondersteuning, optimaal ventilerend, vochtregulerend en nagenoeg onderhoudsvrij. Alle eigenschappen die het slaapcomfort bevorderen.

De afdeklaag van een Swiss Sense boxspring is gemaakt van natuurlijk materiaal, zuiver wol, gekaard katoen, zuiver paardenhaar. De materialen worden met de grootst mogelijke zorg geselecteerd.

Er zijn diverse maten leverbaar:180 x 210 cm en 200 x 210 cm.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners