2053
Dormai Kinderboxsprings

Het slaapcomfort voor volwassenen is er nu ook voor kinderen:

Volwassenen een boxspring, kinderen een boxspring! Boxsprings zijn een begrip. Goede hotels zijn massaal overgestapt op dit slaapsysteem om hun gasten een zo lekker mogelijke nachtrust te geven. In bijna elke (volwassen) slaapkamer is een boxspring te vinden, maar voor de kinderen was er nog niets. Dat wil zeggen…tot vandaag! Want het bedrijf Dormai uit Enschede heeft als eerste in Europa een serie boxsprings voor kinderen ontwikkeld. Ouders kunnen nu naast hun eigen slaapcomfort, ook denken aan het slaapcomfort van hun kinderen en ze laten genieten van het ‘lekkerste slapen ooit’.

De lekkerste bedden voor kinderen Waar een kind ook van houdt, er is altijd een kinderboxspring waar hij of zij direct in wil kruipen. Er zijn 16 verschillende dessins in effen kleuren en prints die zowel jongere als oudere kinderen aanspreken.

Heerlijk slapen, heerlijk de ruimte
Dormai kinderboxsprings zijn er in de afmetingen 90x200, 100x200, 120x200 en 140x200. Kortom, voor iedereen die echt heerlijk de ruimte wil hebben. Al vanaf de afmeting 100x200 wordt voorlezen in bed een feest nu ouders de ruimte hebben om lekker bij hun kind te liggen. En omdat onze jongens en meisjes steeds langer worden, zijn ze op verzoek ook verkrijgbaar in de lengtematen 210 en 220. Dormai kinderboxsprings hebben een supereenvoudig ophangsysteem en zijn dus makkelijk op te zetten.

Jarenlang slaapplezier!
Dormai kinderboxsprings staan garant voor jarenlang slaapplezier. De bedden zijn robuust, degelijk en koppelen topkwaliteit materialen aan een zeer hoog lig- en slaapcomfort.

Dormai kinderboxsprings: bedden met meer sfeer, meer uitstraling, die zalig slapen en er ook nog eens fantastisch uitzien.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners