969
Slaap je fit met een Auping matras!
Gepubliceerd: 22-12-2022

Eerlijk is eerlijk, we hebben allemaal wel eens zo’n nacht waarvan je denkt; héb ik überhaupt een oog dicht gedaan? Op de redactie hadden we het er laatst over, en toen kwam iemand met de tip van Auping matrassen. Waar we eerst dachten dat dit marketing praatjes waren zijn we inmiddels wel om. Auping matrassen zijn echt matrassen van een andere categorie dan de standaard matrassen die je ‘even’ op de meubelboulevard koopt. Waarom wij tegenwoordig snel in dromenland belanden op een Auping matras? Wij leggen het je uit.

De nummer één; Auping

Waar het ene merk echt alles op het gebied van wonen en interieur ontwikkelt -van kasten tot lampen en van banken tot matrassen- is het andere merk echt ergens in gespecialiseerd. Auping is zo’n voorbeeld van een merk wat zich ergens helemaal in gespecialiseerd heeft, in hun geval in slapen. Dit doen ze niet al enkele jaren, maar echt al decennia lang. Door deze jarenlange ervaring met matrassen heeft Auping alles wat een klant zich kan wensen op dit gebied. Of het nu om een éénpersoons matras, een extra groot matras of een 160x200 matras gaat. Bij Auping matrassen hebben ze iedere soort en maat, inclusief verschillende variaties per voorkeur. Even bij Auping gaan proefliggen is dan ook de normaalste zaak van de wereld.

Het matras getest

Waar het belang van kwalitatief goede slaap de afgelopen jaren steeds breder bekend werd, was dit bij Auping matrassen altijd al een focuspunt. Wie goed slaapt haalt meer uit zijn dag. Een fit en gezond lijf begint bij het doorbrengen van de nacht op een goed matras. Sommige mensen vinden het investeren in een goed matras geen prioriteit. Best een gek idee wanneer je je realiseert dat je toch minstens 8 uur per etmaal op een matras doorbrengt. Dat een goed matras belangrijk is, is ook in de topsport bekend. Er zijn zelfs sporters die hun eigen matras of kussen meenemen naar belangrijke wedstrijden en toernooien. Auping is dan ook niet voor niks sponsor van diverse topsporters. Want zoals Joop Zoetemelk zei; de tour win je in bed!

inspiratiebrochures1.png

Door bij het ontwikkelen van een matras als focus het lichaam te nemen heeft Auping topkwaliteit kunnen ontwikkelen. Dat ontwikkelen stopt echter nooit bij Auping, zij optimaliseren hun modellen nog iedere dag. Naast de ergonomische voordelen hebben ook zaken als hygiëne en vormgeving aandacht gehad. 

Kortom, bij Auping kun je goed merken dat zij het ontwikkelen van het perfecte matras tot hun prioriteit hebben gemaakt. Een prioriteit die wij delen en waar we graag gebruik van maken. En een goede nachtrust is dus verzekerd, althans wat betreft het matras dan. Die zieke kinderen of vervelende buren, daar heeft zelfs Auping (nog) geen oplossing voor!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide