2195
Powernap Station in de Hudsons Bay

Nederland krijgt eerste Powernap Station in de Hudson’s Bay. Nooit meer vermoeid na een dag winkelen'. Vanaf vandaag is het voor vermoeid winkelend publiek mogelijk even uit te rusten in een speciaal ontworpen Powernap Station. Deze rustgevende ruimte, ingericht met een bed, biedt de uitkomst voor vermoeide shoppers. Amsterdammers kunnen als eerste genieten van een verdiende rust want van 5 tot 17 september zal het Powernap Station voor het eerst openen in de nieuwe Hudson’s Bay in Amsterdam. Na Amsterdam zal het Powernap Station ook in Tilburg en Rotterdam openen.

Of je van shoppen houdt of niet, voor iedereen geldt dat een dagje door de stad struinen een vermoeiende bezigheid is. Het Powernap Station biedt een ideale uitkomst om tijdens het shoppen even een momentje te nemen om op te laden. In een glazen huis met daarin een groot bed en diverse rustgevende elementen als planten, dimbare verlichting en kussens kunnen bezoekers bijkomen van het winkelen. Door de deuren te sluiten zal er, zelfs in een druk warenhuis, een oase van rust ontstaan. Boven het bed is een photobooth bevestigd waarmee shoppers jaloersmakende foto’s en filmpjes naar hun vrienden kunnen sturen. Het initiatief komt van matrassen startup Matt Sleeps. Oprichter Joep Verbunt: “We willen mensen laten inzien dat je zoveel meer kunt op een matras dan slapen. Zo is het dus ook heerlijk om op een matras te ontspannen tijdens een dagje winkelen. Eerder hebben we ook laten zien dat het verwerken van een kater heel goed kan in bed tijdens ‘s werelds eerste Hangover Bar of je heel goed kan speeddaten in bed tijdens onze Bed Dates”.

Het vermoeide gevoel na een dag winkelen komt niet alleen door het vele wandelen, ook mentaal is winkelen een uitputtingsslag. Neuropsycholoog Anneloes Vree:  “Door de verschillende keuzes die gemaakt moeten worden, de vele mensen en de diverse indrukken worden de hersenen mentaal belast. Daardoor voel je je vermoeid.” Op dit moment zal het het Powermap Station alleen nog beschikbaar zijn voor vermoeide Amsterdammers, Tilburgers en Rotterdammers waar het achtereenvolgens opent in de Hudson’s Bay winkels.  Verbunt staat echter open om meerdere ‘oplaadpunten’ te openen in het land. “Het Powernap Station is gemakkelijk te verplaatsen en kan overal ingezet worden om vermoeide bezoekers op te laden. Of dat nou in een winkel, museum of dierentuin is. Geïnteresseerden kunnen zich zeker bij ons melden!”

Het Powernap Station is gratis toegankelijk voor winkelend publiek en zal geopend zijn tijdens de openingstijden van Hudson’s Bay. Na Amsterdam zal het Powernap Station achtereenvolgens naar de steden Tilburg en Rotterdam verhuizen. Meer informatie: www.mattsleeps.com/events/powernap-station

Programma

Hudson’s Bay Amsterdam           05/09-17/09, Rokin 49

Hudson’s Bay Tilburg                   20/09-16/10, Heuvelstraat 33

Hudson’s Bay Rotterdam             18/10-13/11, Hoogstraat 185

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners