1046
Optimaliseer jouw slaapcomfort
Gepubliceerd: 12-01-2022 Laatste update: 22-11-2022

Ken je dat uitgeruste gevoel dat je ervaart na een goede nachtrust? Dat gevoel zou je het liefst iedere dag wel willen ervaren, toch? Uiteraard zijn er diverse factoren die invloed hebben op de kwaliteit van jouw nachtrust. Maar een optimaal slaapcomfort vormt de basis voor een goede nachtrust. Investeer daarom in een goed matras, optimaliseer jouw slaapcomfort en ervaar een betere nachtrust. 

Vind een matras dat bij je past

Matrassen zijn in allerlei verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Het is te allen tijde belangrijk om te kiezen voor een matras dat bij je past. Uiteraard moet het matras qua afmeting corresponderen met de afmeting van jouw bed. Het zou immers bijzonder onpraktisch zijn als het matras niet in de bed ombouw past. Maar daarnaast is de matrasvulling heel belangrijk. De matrasvulling bepaalt namelijk jouw slaapcomfort. Let dus bij het uitzoeken van een matras goed op de matrasvulling. Kies voor een pocketverenmatras als je een wat harder matras plezierig vindt liggen. En ga voor een schuimmatras als een zachter matras jouw voorkeur heeft. Van een matras 140x210 en matrassen voor eenpersoonsbedden tot matrassen met verschillende vullingen. Het matrassenaanbod is divers.

Topmatras voor extra comfort

Een goede nachtrust begint bij een optimaal slaapcomfort. Lig je in een fijn bed op een comfortabel matras? Dan zal je beter slapen dan wanneer het matras doorgezakt is. Voor je nachtrust is het dus van belang dat je een comfortabel matras aanschaft. Welk matras in jou geval de beste keuze is, valt zo niet te zeggen. Dit is namelijk heel persoonlijk. Het is in ieder geval belangrijk dat je voor een matras kiest dat bij jouw lichaam past. En wil je jouw slaapcomfort nog verder optimaliseren? Schaf dan ook een topmatras aan! Kies bijvoorbeeld voor een topper 120x200. Dit type matras moet bovenop het gewone matras worden gelegd. Het zorgt voor nog meer comfort en daarmee als het goed is voor een nóg betere nachtrust.

inspiratiebrochures1.png

Kies voor een matras van goede kwaliteit

Wanneer je een nieuw matras gaat aanschaffen, is het altijd belangrijk om te kiezen voor kwaliteit. Een matras moet van goede kwaliteit zijn. Is jouw matras niet (meer) van goede kwaliteit? Vervang deze dan door een nieuw matras. Het matras waarop je slaapt bepaalt namelijk in belangrijke mate de kwaliteit van jouw nachtrust. Stel de aanschaf van een nieuw matras dus niet uit als je huidige matras versleten is. Een goede nachtrust is heel belangrijk voor je mentale- en fysieke gestel. En een optimale nachtrust begint bij jouw slaapcomfort. Kies dus voor een nieuw matras van goede kwaliteit.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide