852
Nooit meer slapeloze nachten, het kan!

Deze titel klinkt te mooi om waar te zijn, vind je niet? Eerlijk is eerlijk, dat is hij ook wel. Wij van wonenonline.nl kunnen je van vele tips en adviezen voorzien op het gebied van wonen en interieur, maar slapeloze nachten oplossen kunnen we dan net weer niet.

Deze kunnen véle oorzaken hebben: Van zieke kinderen tot geldzorgen, van een fout matras tot een snurkende partner. Toch hebben wij een enorme tip om twee van deze problemen aan te pakken, lees snel verder.

Schaapjes tellen?

Nog effectiever dan schaapjes tellen of een knijper op de neus van je partner is een slaappil, maar een structurele oplossing is dit zeker niet. Mocht je elke nacht wakker worden door een pijnlijke rug of stijve nek, maar is het financieel steeds net niet het moment om te investeren in een nieuw matras of zelfs in zo’n enorm comfortabele boxspring? Dan is de service die Club 9 nu biedt wellicht iets voor jou.

Ga voor lange nachten

Een goed matras, laat staan een hele boxspring, kan aardig wat geld kosten. Je kunt natuurlijk voor een goedkope versie gaan, maar de kans is groot dat je hierbij al snel last krijgt van doorligplekken in het matras of toch weer van die zeurende pijn in je rug.

20210705_Club_9-9_kopiëren.jpg

Ga voor een variant die echt aansluit bij jouw voorkeuren en behoeftes. Een matras waar jij lange nachten op kunt draaien zodat je de dag moeiteloos aankunt. Om ervoor te zorgen dat zo’n kwalitatief hoogwaardig bed voor iedereen beschikbaar is, biedt Club 9 het zogenaamde slaapabonnement aan.

hero-home-mattress_kopiëren.jpg

Hierbij betaal jij een vast bedrag per maand (het kan al voor minder dan €10 per maand!) en voorzien zij jou iedere vijf jaar van een nieuw matras.

Uitgeslapen types

Dat over deze service goed is nagedacht, dat blijkt wel. Club 9 heeft de beste opties qua matrassen geselecteerd, zodat er voor elke slaapkop wel een variant tussen zit. Van de liefhebbers voor stevige matrassen tot de meeverende types en van de buikslaper tot de zijslaper: bij Club 9 kunnen ze jou adviseren welke geschikt is in jouw situatie.

Dit zonder dat je in één keer een torenhoge rekening hoeft te verwachten, dus ook de financiële kant van dit verhaal gaat jou geen slapeloze nachten opleveren.

100% recycling en 100 dagen niet goed geld terug
De ambitie van Club 9 is 100% recycling, dus terwijl je slaap bent je ook nog een keer hartstikke duurzaam bezig. En als je nu nog niet overtuigd bent; je kunt het 100 dagen gratis uit proberen. Niet goed, geld terug!

Nooit meer stress om een bed
Kortom, die snurkende partner zul je zelf moeten oplossen en ook je huilende kind kunnen wij niet voor je troosten. Maar financiële stress en daardoor geen goed bed kunnen aanschaffen, dat is echt passé. Daar helpt de slaapservice van Club 9 je namelijk mee.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners