Tempur

Een goed matras in combinatie met de juiste bedbodem zorgt voor een juiste slaaphouding. Zo kab uw lichaam zich voorbereiden op een nieuwe inspannende dag.

Op een té hard matras steunt uw lichaam teveel op de schouders en heupen. Bij een te zacht matras zakt u juist te ver weg. In beide situaties wordt uw lichaam in een verkeerde slaaphouding gedwongen. Uw spieren en wervelkolom ontspannen nauwelijks. Het resultaat is dat u stijf of zelfs met pijn opstaat. Bovendien ontstaat bij een te hard of te zacht slaapsysteem ongewenst hoge drukpunten. De vlak onder de huid liggende bloedvaatjes worden zo afgekneld. Door de gebrekkige doorbloeding staat u s morgens met zogenaamd slapende armen of benen op. Om de slaapcycli en dus de kwaliteit van de slaap niet te verstoren, moet de druk op het lichaam gelijkmatig worden verdeeld. Hoge drukpunten dienen voorkomen te worden. Deze leiden tot overmatig draaien tijdens de slaap. Het gevolg is dat u s ochtends minder fit en energiek opstaat.

Voor een juiste keuze kunt u gebruik maken van de unieke Slaapgilde Slaapgarantie. Daarnaast nodigen wij u van harte uit naar één van onze winkels te komen voor het proefliggen. Wij staan u graag terzijde met een professioneel advies.

Bron: Slaapgilde.nlOok leuk om te lezen