4982
Luxe hoog laag bedden kopen bij een beddenspecialist
Gepubliceerd: 24-02-2020 Laatste update: 08-05-2022

Het bed in de slaapkamer is toch wel een van de belangrijkste items in huis. Je brengt er immers heel wat uren op door, en de kwaliteit van het bed is daarbij van groot belang. Bedden kennen verschillende eigenschappen, bijvoorbeeld ook als er een zorgaspect bij komt kijken. Dan zijn hoog laag bedden een uitkomst: in deze blog ontdek je er meer over.

Een bed met een verzorgende functie

Een hoog laag bed is een bed met een functie: het is bij dit model bed eenvoudig om verzorging te kunnen bieden aan het bed. Dat maakt hoog laag bedden een uitkomst wanneer er sprake is van het verlenen van zorg aan huis. Het bed biedt op een praktische wijze ruimte voor het verzorgende aspect, maar net zo goed als slaapplek voor de verzorgende partner. Om zo ondanks de ziekte bij elkaar te kunnen blijven slapen. Dat zorgt voor minder afstand in een relatie.

inspiratiebrochures1.png

Ook wordt met een dergelijk verpleegbed of senioren bed voorkomen dat er een ziekenhuisbed in huis moet worden geplaatst, wat toch wel een prettige uitwerking heeft op het uiterlijk van de kamer waarin de verzorging plaatsvindt. Inleveren op kwaliteit hoeft daarentegen niet: kies voor een hoogwaardig bed met een uitstekend matras, voor de juiste ondersteuning en een goede nachtrust. Met een ruim en stevig bed is het comfort in grote mate aanwezig.

Een verstandige keuze voor de toekomst

Ook als er momenteel nog geen sprake is van verzorging aan huis, kan het een verstandige keuze zijn om een hoog laag bed in overweging te nemen. Een goed bed is immers een investering voor de langere termijn: probeer daarbij alvast vooruit te denken voor de toekomst. Wie voor kwaliteit kiest, haalt een bed in huis dat nog jarenlang mee gaat. En mogelijk is het verzorgende aspect van een hoog laag bed over vijf of tien jaar wel relevant.

Het systeem van het bed is zo in te stellen dat een ligging op gelijke hoogte ook een optie is. Handig dus wanneer het verschil in hoogte op dat moment niet relevant is. En dan is het nog altijd zo dat je voor kwaliteit en comfort kiest – om heerlijk te kunnen slapen op het bed. Zeker met de geruststellende gedachte in het achterhoofd dat het bed nog jarenlang de juiste keuze is!

Kies uit de mooiste designs

Hoewel je misschien de neiging hebt om het te denken, is het bij hoog laag bedden niet het geval dat het om een look van een ziekenhuisbed gaat. In tegendeel zelfs! De bedden zijn er in de mooiste ontwerpen te vinden bij de beddenspecialist. Luxe bedden kopen in stijl is dus zeker een optie. Ga bijvoorbeeld voor een kleur en materiaalsoort die helemaal past bij de rest van de slaapkamer.

Er zijn modellen te vinden voor iedere woonstijl: van landelijk tot minimalistisch. Wat betreft het materiaal en de afwerking zijn er meerdere keuzes te maken. Kies bijvoorbeeld tussen een boxspring of een houten bed. Ook is het mogelijk om voor een hoofdpaneel en ingebouwde nachtkastjes te kiezen. Zo is de stijlvolle look in de slaapkamer in één keer rond – wel zo eenvoudig en praktisch.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide