613
Heb je last van je rug of nek? Kies een ander matras
Gepubliceerd: 23-02-2023

Heel veel mensen hebben last van hun rug of nek. In veel gevallen valt dit terug te halen op hun matras. Het is dan goed om te kijken of je huidige matras nog wel de juiste ondersteuning biedt. Om de zoveel jaar dien je het matras te vervangen.

Misschien is het tijd voor een nieuw matras. Je kunt dan op onderzoek uitgaan wat het beste bij jou past. Slaap je graag op een stevig matras of mag het matras wat zachter zijn? Weet je niet zeker welke hardheid je fijn vindt? Dan kun je kiezen voor een twijfelaar. Hiermee kun je zelf de hardheid van je matras aanpassen naar wens. Een nieuwe boxspring kopen wordt zo wel heel makkelijk. Je kunt zelf om de zoveel weken de vulling van het matras aanpassen, totdat je een hardheid hebt gevonden die jij prettig vindt.

Het voordeel van een bed twijfelaar

Slaap je samen met je partner in één bed en willen jullie beide een ander matras? Dan slaap je vaak op twee losse matrassen. Zo heeft de één een stevig matras en de ander een zacht matras. Het kan voorkomen dat de matrassen dan wat van elkaar af komen te liggen. Hierdoor ontstaat er een kloof in het midden van het bed. Voor sommige kan dit oncomfortabel zijn. Door te kiezen voor een bed twijfelaar, kunnen jullie beide op één matras liggen. Aan beide kanten kunnen dan delen uit het matras worden gehaald om zo de hardheid aan te passen. Hierdoor ontstaat er geen kloof in het midden van het bed, maar liggen jullie beide toch op een matras dat jullie prettig vinden. Iedere nacht kun je de hardheid aanpassen, wanneer dat nodig is.

Altijd het juiste matras in huis

Door te kiezen voor een bed twijfelaar, heb je altijd het juiste matras in huis. Je kunt dit namelijk helemaal zelf aanpassen. Met één matras kun je wel 6 verschillende hardheden creëren. Het enige wat je hoeft te doen is het matras open te ritsen en een deel van het matras verwijderen of juist toevoegen. Je krijgt 120 nachten om proef te slapen. Met 6 verschillende hardheden kun je iedere 3 weken een nieuwe hardheid testen. Kijk op bedtwijfelaars.nl om te kijken of dit matras wat voor jou is. Met dit matras slaap je weer comfortabel en voorkom je rug- en nekklachten. Doordat je zelf het matras kunt aanpassen, heb je altijd een matras wat goed past bij jouw wensen. Hier kun je de nacht wel mee doorhalen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide