1969
Een goede nachtrust begint bij een goed matras
Gepubliceerd: 22-10-2020

Heb jij wel eens rugklachten of hoofdpijn wanneer je wakker wordt? Slaap je vaak slecht? Misschien is het dan tijd om eens een kritische blik op je matras te werpen. Want een goede nachtrust begint bij een goed matras.

 

Het aanpasbare matras

Elk lichaam is anders. Terwijl jij misschien het lekkerste slaapt op een zacht en verend bed, staat je partner na acht uur slaap gebroken op uit datzelfde bed. Veel mensen doen concessies in hun slaapwensen, maar dat hoeft niet! Een goed matras voor de ene betekent niet automatisch het juiste voor de ander, let dus goed op als je een matras kopen gaat. Het aanpasbare matras van Matt Sleeps kun je helemaal afstemmen op jouw voorkeuren. Zo creëer je ,apart van je partner, het beste matras voor allebei en dat zónder een kuil in het midden. Zo kunnen jullie allebei goed slapen.

inspiratiebrochures1.png

Boxspring of lattenbodem?

Vergeet daarbij ook het bed zelf niet! Je matras komt beter tot zijn recht op een goede ondergrond. Je kunt bijvoorbeeld een boxspring kopen bij Matt Sleeps. Met het aanpasbare matras én de beste boxspring voelt het bijna alsof je op wolken slaapt! Echter, Matt heeft sinds kort ook een nieuw minimalistisch bed, De Loft, geïntroduceerd. Dit bed bestaat uit volledig gerecycled staal, wordt in Nederland gemaakt en is leverbaar in de kleuren wit en zwart. Dit unieke bed met Scandinavische looks kan een uitstekend alternatief zijn voor de boxspring. Vooral als je van een minimalistisch design houdt. 

De invloed van een slechte nachtrust

Gemiddeld slapen we 6 tot 8 uur per nacht. Zonder slaap kunnen we -letterlijk- niet leven. Daarom is het niet verwonderlijk dat een slechte nachtrust klachten geeft. Slaaptekort maakt je leven een stuk minder prettig. Natuurlijk is het voor je nachtrust heel belangrijk dat je ontspannen naar bed gaat, maar onderschat ook de impact van een goed matras niet! Rugpijn, nekklachten, hoofdpijn, moeite met doorslapen; het kan allemaal door je matras komen.

Rust in de slaapkamer

Je slaapomgeving is belangrijk voor een goede nachtrust. Probeer je maar eens voor te stellen waar je beter slaapt: in een gezellige, rustige slaapkamer of in een rommelhok zonder sfeer? Besteed daarom aandacht aan de inrichting van je slaapkamer. Met een boxspring of een stijlvol bed zoals de Loft van Matt Sleeps heb je een mooie basis. Kies voor fijn, gezellig beddengoed; berg spulletjes netjes weg in je nachtkastje en laat kleding niet rondslingeren in de slaapkamer.

Een goede nachtrust begint bij een goed matras. Bekijk daarom snel het assortiment van Matt. Vul dit aan met gezonde leefgewoonten en een rustige slaapomgeving; voortaan slaap je als een baby!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide